ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συλλέγει στοιχεία η Αστυνομία για το σχόλιο Θεμιστοκλέους

Το χρονικό της υπόθεσης

24news team

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση του βουλευτή Αντρέα Θεμιστοκλέους κατά της Βουλεύτριας των Οικολόγων Αλεξάνδρας Ατταλίδου με τις Αρχές να βάζουν στο μικροσκόπιο τους την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία άρχισε να συλλέγει στοιχεία για την υπόθεση ενώ όπως μας αναφέρθηκε από αρμόδια πηγή, οι Αρχές σε συνεννόηση με την Νομική Υπηρεσία θα τα μελετήσουν και θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα. 

Θυμίζουμε πως η Βουλή ανακοίνωσε ότι άμεσα θα ακολουθηθεί αυστηρά η ενδεδειγμένη διαδικασία ως προνοείται από τον κώδικα και το πλαίσιο δεοντολογίας έπειτα από καταγγελία της βουλευτή Αλεξάνδρας Ατταλίδου, με αφορμή σχόλια του βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Όπως αναφέρει η Βουλή έπειτα από καταγγελία που δέχθηκε η Ειδική Επιτροπή Δεοντολογίας των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων, από τη βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων Αλεξάνδρα Ατταλίδου, με αφορμή σχόλια του ανεξάρτητου βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, "ενημερώνουμε ότι άμεσα θα ακολουθηθεί αυστηρά η ενδεδειγμένη διαδικασία ως προνοείται από τον κώδικα και το πλαίσιο δεοντολογίας".

Το χρονικό 

Σε καταγγελία προς την Ειδική Επιτροπή Δεοντολογίας προέβη η Βουλεύτρια του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Αλεξάνδρα Ατταλίδου, αναφορικά με το σχόλιο του Ανδρέα Θεμιστοκλέους προς το πρόσωπό της. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεμιστοκλέους απευθυνόμενος προς την κ. Ατταλίδου έγραψε στο Facebook, «μάλλον οι τρεις μαύροι δεν έφτασαν ποτέ!».

Το σχόλιό του ήταν απάντηση στην ανάρτηση της κ. Ατταλίδου στο Twitter, μετά το «πράσινο» της Βουλής στην πρόταση νόμου για ποινικοποίηση των «θεραπειών» μεταστροφής, ότι «τα καταφέραμε! Ένα ακόμη λιθαράκι στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον τόπο μας. Τέρμα στα βασανιστήρια κατά των ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Τέρμα πια στη ρητορική μίσους στη μισαλλοδοξία και την στοχοποίηση. Τόσους αιώνες καταπίεσης και βασανιστηρίων τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας άντεξαν… ας αντέξουν και οι υπόλοιποι μερικές δεκάδες χρόνια τον αγώνα κατοχύρωσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ατόμων ΛΟΑΤΚΙ!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X