ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 4χρονη - «Τραγικές φιγούρες οι γονείς»

Η κα Γιαννάκη σημείωσε πως η κατάσταση της 4χρονης παραμένει κρίσιμη, ωστόσο, οι γιατροί στο Ισραήλ είναι αισιόδοξοι. ​

24news team

Με ειδική πτήση και με την υποστήριξη εξειδικευμένων μηχανημάτων μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Ισραήλ το τετράχρονο κοριτσάκι με στρεπτόκοκκο. Μιλώντας στην εκπομπή του Sigma, «Πρωτοσέλιδο», η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, αναφέρθηκε στη γιγαντιαία επιχείρηση που στήθηκε.

«Το Υπουργείο Υγείας καταθέτει τη ψυχή του, προσπαθούμε να λύνουμε προβλήματα και να βοηθούμε τον κόσμο. Είναι ένα χρέος προς την πολιτεία. Χθες ήταν μια γιγαντιαία επιχείρηση που έγινε για πρώτη φορά και ξεκίνησε από την Κυριακή, όταν μου τηλεφώνησε ο εντατικολόγος και μίλησα αμέσως με την Πανεπιστημιακή Κλινική και ήρθε ο εντατικολόγος με εξειδίκευση στις λοιμώξεις.»

Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν κατά την αποχώρηση του παιδιού από την Κύπρο. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε την αγωνία της μητέρας και του πατέρα. Πόσο τραγικές φιγούρες... ήταν πολύ δύσκολες στιγμές».

Υπενθυμίζουμε ότι οι γονείς της μικρής δεν μπόρεσαν να τη συνοδεύσουν αφού προσβλήθηκαν με κορωνοϊό, και έτσι το κοριτσάκι συνόδευσε η θεία του. 

Η κα Γιαννάκη σημείωσε πως η κατάσταση της 4χρονης παραμένει κρίσιμη, ωστόσο, οι γιατροί στο Ισραήλ είναι αισιόδοξοι. ​

Δείτε το βίντεο:

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση