ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Με τραύματα στην κοιλιά και στο λαιμό ο 17χρονος

Σύμφωνα με μαρτυρία, οι δυο νεαροί είχαν κάποια προσωπική διαφορά από προηγουμένως

ΚΥΠΕ

Με δυο τραύματα στην κοιλιακή χώρα και ένα στο λαιμό, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο νεαρός, 17 χρόνων, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από συνομήλικο του, σε ιντερνέτ καφέ στη Λεμεσό. Ο φερόμενος ως δράστης παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού με τους γονείς του και δικηγόρο.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, λίγο πριν τις 3 το απόγευμα, η Αστυνομία ενημερώθηκε για επεισόδιο σε ιντερνέτ καφέ στην οδό Κρήτης και μέλη του ΤΑΕ, που μετέβησαν στο χώρο, εντόπισαν έναν 17χρονο, ο οποίος έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στο λαιμό.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, συνέχισε, διαπιστώθηκε ότι λίγο νωρίτερα ο 17χρονος είχε διαπληκτιστεί με συνομήλικο του, κατά τη διάρκεια διαδικτυακού παιχνιδιού, «με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να ανασύρει μαχαίρι και να τραυματίσει το θύμα». Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Κυριάκου είπε πως, σύμφωνα με μαρτυρία, οι δυο νεαροί είχαν κάποια προσωπική διαφορά από προηγουμένως.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρατήθηκε για περαιτέρω περίθαλψη. Σύμφωνα με τους επι καθήκοντι ιατρούς, η κατάσταση του θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Λίγο αργότερα, παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού ο 17χρονος που είχε εγκαταλείψει τη σκηνή συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τον δικηγόρο του όπου ανακρίθηκε. Στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X