ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ματσάκης: «Θα τρελαθούμε με τους κορωνο-ειδικούς»

«Ζει στην Κύπρο;»

24news team

Ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης έχει άποψη και την εκφράζει δημόσια, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Κάποιες εξ αυτών ταυτίζονται μαζί του ενώ άλλες στην αντίπερα όχθη διαφωνούν.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Ματσάκης έστρεψε τα βέλη του προς την επιδημιολογική ομάδα που συμβουλεύει την Κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, ορμώμενος από δηλώσεις της Δρος Ζωής Δωροθέας Πανά, διερωτήθηκε αν η προαναφερθείσα «ζει στην Κύπρο ή αν ξέρει τι λέει ή αν θεωρεί τους Κύπριους πολίτες ελαττωμένης διανοητικής ικανότητας ανθρώπους ή και τα τρία μαζί…».

Εν κατακλείδι, ο κ. Ματσάκης οδηγήθηκε στην εξής διαπίστωση: «Στο τέλος νομίζω το πρόβλημα με αυτή την πανδημία δεν θα είναι ότι θα νοσήσουμε με τον κορωνοϊό αλλά θα τρελαθούμε με τους ‘’ Κορωνο-ειδικούς’’».

Ερώτημα Ματσάκη για Κωστρίκη - Έχει οικονομικό συμφέρον από τα rapid tests;

Σε προηγούμενη ανάρτησή του ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης άφησε αιχμές προς το πρόσωπο του Δρ Λεόντιου Κωστρίκη.

Ο ιατροδικαστής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απηύθυνε το δικό του ερώτημα προς το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, καλώντας μάλιστα τόσο τον ίδιο, όσο και όποιον γνωρίζει κάτι περί του θέματος, να απαντήσει αν ο Δρ Κωστρίκης ή μέλη της οικογένειάς του έχουν προσωπικό οικονομικό συμφέρον με εταιρεία που παράγει ή εισάγει και διαθέτει στην Κύπρο τα rapid tests.

Αυτούσια η ανάρτηση:

RAPID TESTS ΚΑΙ ΚΩΣΤΡΙΚΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ. ΚΩΣΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο Κ. ΚΩΣΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ/Ή ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ/Ή ΕΙΣΑΓΕΙ ΚΑΙ/Ή ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ RAPID TESTS ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ Ή ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΊΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X