ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ματσάκης: «Δεν θεωρώ την ομοφυλοφιλία φυσικό φαινόμενο»

Η τοποθέτηση του γνωστού ιατροδικαστή

24news team

Σοκ ανα το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση 25χρονου καθηγητή ο οποίος διδάσκει σε σχολείο της Λευκωσίας και συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα, της κατοχής ή απόκτησης παιδικής πορνογραφίας, απόπειρας άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και παρενοχλητικής παρακολούθησης. 

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του έπειτα από καταγγελία που έγινε από γονιό στην Αστυνομία, ο οποίος είχε αντιληφθεί ότι το ανήλικο παιδί του δεχόταν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου από τον καθηγητή.

Λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, τοποθετήθηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, προκαλώντας αντιδράσεις. 

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Έπειτα από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο κος Ματσάκης επανήλθε με νέα τοποθέτηση, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Με αφορμή τα όσα δήλωσε στο ΡΙΚ ο  εκπρόσωπος της Αστυνομίας (κ. Αναστασιαδης), ο κος Ματσάκης έγραψε:

Ο καθηγητής ΛΟΑΤΚΙ φερόμενος παιδεραστής - Σήμερα το πρωί στο ΡΙΚ , εκπρόσωπος της Αστυνομίας ( κ. Αναστασιαδης) , επιβεβαίωσε αυτά που ανέφερα στην πρόσφατη σχετική ανάρτηση μου: Πρόκειται για 25 χρόνο καθηγητή Γυμνασίου που παρενοχλούσε σεξουαλικά 5 αγόρια μαθητές. Επειδή τα αδικήματα τα οποία φαίνεται να διέπραξε ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι πολύ σοβαρά, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, θα γίνει παραπομπή του ενώπιον Κακουργιοδικείου τις επόμενες μέρες. Με την ευκαιρία θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:

1. Είμαι σφόδρα εναντίον οποιουδήποτε διαπράττει εγκλήματα κατά ανηλίκων, είτε πρόκειται για ΛΟΑΤΚΙ άτομο ή για οποιοδήποτε άλλο άτομο. Και προτείνω αυστηροποίηση των ποινών αν βρεθούν ένοχοι.

2. Δεν έχω τίποτε εναντίον ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, δεδομένων πως δεν διαπράττουν εγκλήματα, δεν προκαλούν, δεν διαφημίζουν τη διαφορετικότητά τους, δεν βρίζουν και προσβάλλουν τη δημόσια αιδώ.

3. Είμαι ιδιαίτερα εναντίον ΛΟΑΤΚΙ ατόμων ή Μη ΛΟΑΤΚΙ ατόμων που μπορεί να εκμεταλλεύονται τη θέση του πχ στα σχολεία μας, για να παρενοχλούν σεξουαλικά τα παιδιά μας.

4. Δεν θεωρώ την ομοφυλοφιλία ''φυσιολογικό'' φαινόμενο, αλλά διαφοροποίηση από το νορμάλ που είναι η εταιροφυλοφιλία.

5. Σέβομαι τη γνώμη όποιου ΄έχει διαφορετική άποψη από εμένα, δεδομένου ότι την εκφράζει μέσα σε ανεκτά πλαίσια σεβασμού.

6. Θεωρώ πως έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω τη γνώμη μου δημόσια, έσω και αν γνωρίζω πως σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αυτή η γνώμη.

7. Θεωρώ τη στήριξη από πολιτικά άτομα, (που εγώ δεν είμαι πλέον), προκλητικών εκδηλώσεων ''υπερηφάνειας'' των ΛΟΑΤΚΙ, ως κίνηση για άγραν ψήφων. Και είναι ντροπή τους που το κάνουν. Ελπίζω να ξεκαθάρισα κάποια πράγματα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση