ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ύψωνας: Οκτώ χρόνια στη φυλακή ο μητροκτόνος

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την μητέρα του

Ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων αποφάσισε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού για τον 43χρονο που σκότωσε την μητέρα του τον Ιανουάριο του 2018. 

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο 43χρονος είχε καλέσει ασθενοφόρο στην οικία όπου διαμένει με την μητέρα και τον αδελφό της, ισχυριζόμενος πως, ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του, άκουσε θόρυβο και βρήκε την μητέρα του κτυπημένη στο πάτωμα.

Ο ίδιος μαζί με τον θείο του, που είναι άτομο με νοητική υστέρηση, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να επισκεφθούν το θύμα, ενώ στην πορεία εξασφαλίστηκε μαρτυρία από τον θείο, πως είναι ο αδελφότεκνος του που κτύπησε την 73χρονη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στη μαρτυρία του, άκουσε φωνές και όταν πήγε στο υπνοδωμάτιο της αδελφής του, εντόπισε τον 42χρονο να την κτυπά και να του λέει να μην αναφέρει οτιδήποτε. Είπε ακόμα πως μάνα και γιος είχαν συχνά καβγάδες, καθώς της ζητούσε χρήματα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, η άτυχη γυναίκα έφερε υποσκληρείδιο αιμάτωμα και αιμορραγία εγκεφάλου και κατάγματα 3ης και 4ης δεξιάς πλευράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X