ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρτυρίες τι έγινε πριν και μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή της 10χρονης Νελίνας

Συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις η Αστυνομία

Καταθέσεις από μάρτυρες που βρίσκονταν στην λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου την Παρασκευή (22/11), όταν σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή της 10χρονης Νελίνα Φακλίσκα και είδαν τι έγινε λίγα δευτερόλεπτα πριν και λίγα δευτερόλεπτα μετά την σύγκρουση, λαμβάνει η Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι, τουλάχιστον μέχρι της Δευτέρα (25/11) η Αστυνομία δεν έχει εντοπίσει μάρτυρα που να έχει δει την σύγκρουση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, η 70χρονη οδηγός του οχήματος που παρέσυρε το 10χρονο κοριτσάκι που προσπάθησε να διασταυρώσει την λεωφόρο εκείνη την στιγμή, έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία, δίνοντας την δική της εκδοχή για το δυστύχημα, αλλά δεν συνελήφθη ποτέ, παρά το ότι η Αστυνομία αιτήθηκε διάταγμα σύλληψής της.

Όπως έγινε γνωστό, στην εν λόγω λεωφόρο έχει εγκριθεί από τον Κλάδο Κυκλοφοριακών Μελετών Λευκωσίας, η δημιουργία υπέργειας διάβασης, η οποία δεν έγινε ποτέ.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι, όταν εγκρίθηκε η διάβαση στην εν λόγω λεωφόρο, είχαν εγκριθεί άλλες τρεις, ακόμη μια στην Πάφο και δύο στην Λεμεσό.

Οι δύο στην Λεμεσό, έχουν ήδη ανεγερθεί, ωστόσο στην Πάφο, δεν έγινε καμία.

Σημειώνεται ότι η δεύτερη, επρόκειτο να ανεγερθεί έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο της Κάτω Πάφου.

Η άτυχη 10χρονη, κηδεύεται την Τρίτη (26/11). Παράκληση είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη της οικογένειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X