ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρτυρία για το φοβερό τροχαίο – Συγκινούν οι μαθητές της Ραφαέλλας (pics)

Δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός, οι οικείοι της 24χρονης

Συγκλονισμένοι παραμένουν όλοι όσοι γνώριζαν την 24χρονη Ραφαέλλα Παττίχη, η οποία έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Τρίτης (21/1) σε τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο  Αυγόρου – Λιοπετρίου.

Η Ραφαέλλα, η οποία ήταν πτυχιούχος Φιλόλογος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Νεοελλινικής Φιλολογίας, παρέδιδε ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, την ώρα του μοιραίου, κατευθυνόταν προς το φροντιστήριο, στους μαθητές της.

Μάλιστα, μαθητές της, θέλησαν να την αποχαιρετήσουν δημόσια, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας ένα συγκλονιστικό μήνυμα: «Άνθρωπος με ήθος, ευγένεια, καλοσύνη και φωτεινό χαμόγελο. Αυτό είναι η πολυαγαπημένη μας Ραφαέλλα… Σήμερα ερχόσουνα εδώ στα μαθητούδια σου.. Σε περιμέναμε εδώ να μας μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου… Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας… Καλό σου ταξίδι μονάκριβή μας.. Καλό σου ταξίδι άγγελέ μας… Οι μαθητές σου: Χρυσάνη, Ειρήνη, Κοσμάς, Παντελής, Χρυστάλλα, Χρήστος, Αλέξανδρος, Άννα Μαρία, Αγγελική, Ελένη, Φλουρέντζος, Γεωργία, Μαρία».

Μαρτυρία για το τροχαίο:

H Αστυνομία, φαίνεται να έχει εξασφαλίσει μαρτυρία από πρόσωπο που βρισκόταν στο σημείο την ώρα του τροχαίου και σύμφωνα με όσα υποστήριξε το εν λόγω πρόσωπο, η 24χρονη Ραφαέλλα, δυστυχώς, φαίνεται να κινείτο με μεγάλη ταχύτητα.

Θυμίζουμε ότι όπως διαπιστώθηκε η άτυχη νεαρή, δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και τα μέλη της Πυροσβεστικής που έσπευσαν να την απεγκλωβίσουν, την εντόπισαν στο πίσω μέρος του οχήματος.

Το τροχαίο:

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω 4:20 το απόγευμα της Τρίτης (21/1) στο δρόμο Αυγόρου - Λιοπετρίου, έχασε τη ζωή της η Ραφαέλλα Παττίχη 25 χρόνων απο το Αυγόρου.

Η άτυχη κοπέλα οδηγούσε το αυτοκίνητό της με κατεύθυνση από Αυγόρου προς Λιοπέτρι όπου σε κάποιο σημείο του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του, παρεξέκκλινε της πορείας και ανατράπηκε σε χωράφι.

Η 25χρονη εγκλωβίστηκε στα συντρίμια του αυτοκινήτου της και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό της. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο της.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, η Παττίχη δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.
Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X