ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ληστεία Τράπεζας: Σε πενθήμερη κράτηση οι συλληφθέντες

Στα χέρια της Αστυνομίας τρεις νεαροί

To Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε διατάγματα πενθήμερης κράτησης των τριών προσώπων, που συνελήφθησαν για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε χθες, 14/8/2020, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, οι τρεις συλληφθέντες είναι νεαρά άτομα, οι δύο ηλικίας 20 ετών και ο τρίτος 17χρονος.

Ο δράστης ηλικίας σχεδόν 17 ετών, τράπηκε σε φυγή πεζός ενώ το πόσο που απέσπασε εκ πρώτης όψεως ανέρχεται στις 30 χιλιάδων ευρώ περίπου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι χθες, άγνωστος, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα, εισήλθε εντός του υποκαταστήματος τράπεζας και υπό την απειλή μαχαιριού, κατάφερε και έκλεψε χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία, όπου μέλη διαφόρων υπηρεσιών, άρχισαν τις επιτόπιες εξετάσεις. Μέλος της Αστυνομίας (ΤΑΕ Λευκωσίας) κατά τις έρευνες, εντόπισε σε κοίτη ποταμού νεαρό πρόσωπο, το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την εκεί παρουσία του, ενώ σε έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του εντοπίστηκε χρηματικό ποσό, για το οποίο επίσης δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Το άτομο αυτό είναι ο πρώτος συλληφθείς και είναι ηλικίας 17/9 ετών).

Αργότερα συνελήφθησαν και οι 20χρονοι.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X