ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρησιμοποίησαν βία οι δράστες - Τους ψάχνει παντού η Αστυνομία (pics)

Οι κάμερες ασφαλείας κάρφωσαν τα πρόσωπά τους

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία μετά από ληστεία που σημειώθηκε γύρω στις 13:40 σε χρυσοχοείο στην Οδό Ζήνωνος Κιτιέως στην Λάρνακα.

Αμέσως μέλη της δύναμης έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν την σκηνή.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Πάμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «με την χρήση βίας προσπάθησαν να ληστέψουν την ιδιοκτήτρια του καταστήματος» προσθέτοντας ότι «επενέβησαν πολίτες και αυτοί τράπηκαν σε φυγή».

Από την σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία αξιολογούνται.

Όπως δήλωσε ο κύριος Ζαχαρίου, οι εξετάσεις βρίσκονται στο αρχικό στάδιο ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Σύμφωνα τον κύριο Ζαχαρίου, ο ένας εκ των δραστών φαίνεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές.

Να σημειωθεί ότι έχουν ειδοποιηθεί τα οδοφράγματα και πραγματοποιούνται περιπολίες. Έχουν ειδοποιηθεί επίσης οι Βρετανικές βάσεις και τα αεροδρόμια.

Ένα από τα άτομα κρατούσε μαχαίρι, ωστόσο έγιναν αντιληπτά από κόσμο που βρισκόταν κοντά στο χρυσοχοείο, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που τράπηκαν σε φυγή, άφησαν τα σακίδια με τα κλοπιμαία στο μαγαζί ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία, οι δράστες χωρίς να καλύπτουν το πρόσωπό τους μπούκαραν στο χρυσοχοείο μέρα μεσημέρι. 

Η Αστυνομία αναζητεί τέσσερα πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε σήμερα 12 Μαρτίου, στη Λάρνακα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X