ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Στο κελί για οκτώ μέρες 4 άτομα για ναρκωτικά

Ναρκωτικά και χρήματα εντόπισε η ΥΚΑΝ

Διατάγματα κράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον τεσσάρων προσώπων, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Οι τέσσερις ύποπτοι, τρεις άνδρες ηλικίας 38, 36 και 29 χρόνων και μία γυναίκα ηλικίας 36 χρόνων, συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας σε διαμέρισμα την επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8 χθες βράδυ, μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, για εκτέλεση Δικαστικού εντάλματος έρευνας. Οι ένοικοι του διαμερίσματος, φέρεται να μην άνοιγαν την πόρτα και η είσοδος των μελών της Αστυνομίας επιτεύχθηκε με την παραβίαση της εισόδου του διαμερίσματος, εντός του οποίου εντοπίστηκαν οι 38χρονος, 36χρονος και η 36χρονη.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης η οποία πιστεύεται ότι είναι κάνναβης, βάρους 206 γραμμαρίων, άσπρη κρυσταλλική ουσία που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη βάρους 12 γραμμαρίων και 870 γραμμάρια μαύρης συμπαγούς ουσίας που πιστεύεται ότι είναι ρητίνη κάνναβης, σε πλάκες. Εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των €2,800.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Κατά τον ίδιο χρόνο της έρευνας στο πιο πάνω διαμέρισμα, δεύτερη ομάδα της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έρευνα όχημα στο οποίο επέβαιναν 29χρονος και 31χρονη, σε δρόμο παρά την οικία του 29χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε άσπρη συμπαγής ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη βάρους 70 γραμμαρίων, καθώς και 7 γραμμάρια άσπρης σκόνης που επίσης πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 29χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 20 γραμμαρίων περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των €21,370. Ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X