ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Κλείνει η Καλλιπόλεως και μέρος της Γρίβα Διγενή

Διεξαγωγή οδικών έργων στην επαρχία Λευκωσίας

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 6/6/2020, μεταξύ των ωρών 06.00 - 12.00, το μεσημέρι, της ίδιας μέρας στο πλαίσιο Ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως η φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα με τη Λεωφόρο Καλλιπόλεως θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση.

Η τροχαία κίνηση της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση προς την Παλουριώτισσα θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Κλεομένης και της οδού Πινδάρου .

Η τροχαία κίνηση της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα από Παλουριώτισσα προς το Κέντρο της πόλης θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Γρίβα, Γρεβενών, Ανδρεία και Ολυμπίου.

Εργασίες για την αφαίρεση προστατευτικού κιγκλιδώματος στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 4/6/2020, μεταξύ των ωρών 07:00 – 17:00, θα εκτελούνται εργασίες για την αφαίρεση του υφιστάμενου προστατευτικού κιγκλιδώματος στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει τμηματικά για απόσταση περίπου 200μ. η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X