ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Απείλησαν με μαχαίρι υπεύθυνη καταστήματος

Στο κελί για οκτώ ημέρες οι τέσσερις

Τέσσερα πρόσωπα τα οποία είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και απειλής, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησής τους.

Η υπόθεση 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το πρωί της 25ης Ιανουαρίου, ενώ η υπεύθυνη του ενεχυροδανειστηρίου, ξεκλείδωσε και εισήλθε στο κατάστημα, εισήλθαν σε αυτό τρεις άγνωστοι άνδρες, που φορούσαν κουκούλα και με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος. Ακολούθως οι δράστες άρπαξαν ποσότητα χρυσαφικών, χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο της παραπονούμενης και αφού την κλείδωσαν στην κουζίνα του καταστήματος, τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων προσώπων ηλικίας 25, 30, 31 και 34 ετών, τα οποία εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες στην Πάφο, μετά από συντονισμένη επιχείρηση που έγινε από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και ΟΠΕ Πάφου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών, που καταζητείτο για τρείς υποθέσεις διαρρήξεων, οι οποίες διαπράχθηκαν στην Πάφο, το 2011.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X