ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Έτσι ξάφρισαν τον επιχειρηματία - Δεν κατάλαβε τίποτα

Ψάχνουν τους δράστες

24news team

Ψάχνουν τους δράστες στην υπόθεση κλοπής και διάρρηξης από την οικία 62χρονου επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/3) μεταξύ των ωρών 19:30 με 20:30.

Οι δράστες, όπως πληροφορούμαστε, τοποθέτησαν σκάλα και μπούκαραν στον 1ο όροφο της οικίας, παραβιάζοντας το παράθυρο ενός υπνοδωματίου.

Στην συνέχεια, αφού εισήλθαν εντός της οικίας και συγκεκριμένα στο υπνοδωμάτιο, απέσπασαν χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 100 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν οι ιδιοκτήτες, στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, οι δράστες είχαν κλειδώσει την πόρτα του υπνοδωματίου έτσι ώστε να μην τους εμποδίσει κανείς. Αφού με γρήγορες κινήσεις απέσπασαν τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά τράπηκαν σε φυγή από το παράθυρο από το οποίο εισήλθαν.

Σημειώνεται πώς την ώρα του περιστατικού, οι ιδιοκτήτες της οικίας ήταν στο ισόγειο και δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, έσπευσε στην οικία, συλλέγοντας διάφορα τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις ενώ από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο είναι εγκατεστημένο στην οικία, φαίνεται μία φιγούρα να τρέχει έξω από την οικία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση