ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Αυτό ήταν που μάζεψε ο ψαράς!

Νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία

24news team

Μπροστά σε ένα πολύ περίεργο θέαμα, βρέθηκαν το Σάββατο (27/2) οι Αρχές και μέλη της Εθνικής Φρουράς, αλλά και ένας ψαράς.

Αρχικά αναφέρθηκε ότι ο ψαράς είχε μαζέψει από την θάλασσα της Λεμεσού κομμάτι από... πύραυλο! Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές και έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις. 

Τα πρόσωπα που επέβαιναν στο ψαροκάικο κατάφεραν να βγάλουν στην στεριά, στο λιμάνι Λεμεσού ύποπτο αντικείμενο και σε αυτό διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις. 

Η νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία αναφέρει ότι το εύρημα πρόκειται τελικά για δεξαμενή καυσίμων πολεμικού αεροσκάφους τύπου tornado.

Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση από την Εθνική Φρουρά το αντικείμενο φαίνεται να παραπέμπει σε υπόλειμμα πυρομαχικών Βρετανών που χρησιμοποιήθηκαν παλαιότερα σε επιχειρήσεις βρετανικών μαχητικών στην περιοχή που απογειώθηκαν από τις Βάσεις.

Αυτό το οποίο ψάχνουν οι άνθρωποι της Εθνικής Φρουράς που έχουν μεταβεί στο σημείο που βρέθηκε το υπόλειμμα είναι εάν πρόκειται για πυρομαχικό που δεν χρησιμοποιήθηκε από τους Βρετανούς σε κάποια επιχείρηση και για λόγους ασφαλείας το έριξαν στην θάλασσα. Όπως λέγεται στην Εθνική Φρουρά είναι πάγια τακτική των Βρετανών να ρίχνουν υπολείμματα πυρομαχικών στη θάλασσα προκειμένου τα μαχητικά να προσγειώνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια. Μάλιστα η συγκεκριμένη τακτική είχε προκαλέσει παλαιότερα την αντίδραση της Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X