ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Στο κυνήγι της... φουκούς - Η δράση Αστυνομίας την Τσικνοπέμπτη

Τα περίπολα θα ελέγχουν κατά πόσο τηρούνται τα μέτρα

Με πάνω από 30 περίπολα και 60 και πλέον μέλη της, η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού θα αστυνομεύει την πόλη την Τσικνοπέμπτη, ώστε να διασφαλίσει την εφαρμογή των διαταγμάτων.

Σε δηλώσεις του, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού Μαρίνος Βασιλείου, ανέφερε πως πέραν των 30 περιπόλων και πέραν των 60 μελών της Αστυνομίας, θα βρίσκονται στους δρόμους της πόλης, με τη συνδρομή 12 μελών της Εθνικής Φρουράς και τεσσάρων τελωνειακών λειτουργών.

«Η ΑΔΕ Λεμεσού θα λάβει αυξημένα μέτρα επιτήρησης και ελέγχου των χώρων όπου παραδοσιακά οι Λεμεσιανοί μαζεύονταν για να διασκεδάσουν», είπε ο κ.Βασιλείου, προσθέτοντας ότι θα λειτουργεί, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεων Κρίσεων.

Σε ερώτηση κατά πόσο υπάρχουν πληροφορίες για υπαίθρια πάρτι σε απομακρυσμένους χώρους, ακόμη και εντός της κυριότητας των Βρετανικών Βάσεων, ο Μαρίνος Βασιλείου είπε πως οι όποιες πληροφορίες λαμβάνονται, θα αξιολογούνται και θα στέλνονται τα περίπολα για έλεγχο, κατά πόσον τηρούνται τα μέτρα.

Όσον αφορά στις περιοχές που εμπίπτουν στις ΒΒ, υπέδειξε ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών με τις Αρχές των Βάσεων, «που σίγουρα θα είναι και αυτές επί ποδός».

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει ανάρτηση σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για διαμαρτυρία το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής, έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, ο κ.Βασιλείου είπε ότι «η Αστυνομία είναι ενήμερη, λαμβάνουμε μέτρα και θα βρισκόμαστε στο σημείο για έλεγχο και εφαρμογή των μέτρων για τη λοιμοκάθαρση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X