ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Έδειρε άνδρα που καθάριζε - Τον ενοχλούσε η μηχανή

Το θύμα της επίθεσης, καθαρίζει τον παραλιακό εθελοντικά

24news team

«Αδιανόητο» χαρακτηρίζει τον ξυλοδαρμό του κ. Αντρέα Παπά, ο δήμαρχος Γερμασόγειας κ. Κυριάκος Ξυδιάς. Με ανάρτησή του ο δήμαρχος, κάνει γνωστό το περιστατικό που σημειώθηκε την Δευτέρα (10/5) ενώ δημοσίευσε και φωτογραφίες του θύματος.

Όπως εξηγεί, ο κ. Αντρέας εδώ και 10 χρόνια καθαρίζει κάθε πρωί εθελοντικά τον παραλιακό πεζόδρομο στη τουριστική περιοχή και σήμερα, του επιτέθηκε πρόσωπο που κατοικεί εκεί επειδή… τον ενοχλούσε το μηχάνημα που χρησιμοποιούσε.

«Η επίθεση αυτή δεν αφορά τον Αντρέα. Αφορά τον εθελοντισμό και την ανθρωπιά μας. Αφορά όλους τους δημότες και τον Δήμο Γερμασόγειας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ξυδιάς.

Ο δήμαρχος εξέφρασε τη στήριξη και τη συμπαράστασή του προς τον κ. Αντρέα, ενώ θέλησε να τον ευχαριστήσει εκ μέρους του Δήμου.

Η ανάρτηση του δημάρχου Γερμασόγειας:

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ

Ο φίλος Αντρέας Παπάς εδώ και δέκα χρόνια κάθε πρωί εθελοντικά καθαρίζει τον παραλιακό πεζόδρομο στην τουριστική περιοχή.

Σήμερα το πρωί έγινε θύμα επίθεσης από περίοικο γιατί τον ενόχλησε το μηχάνημα που χρησιμοποιούσε.

Η επίθεση αυτή δεν αφορά τον Αντρέα.

Αφορά τον εθελοντισμό και την ανθρωπιά μας. Αφορά όλους τους δημότες και τον Δήμο Γερμασόγειας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντρέα εκ μέρους του Δήμου Γερμασόγειας. Επίσης του εκφράζω την συμπαράσταση μας και την στήριξη μας.

Ευχαριστώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X