ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Διαμαρτυρία ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολών για τα μέτρα

«Ναι στην τήρηση των μέτρων, όχι στη στέρηση των νέων από την υγιή απασχόληση»

Με σύνθημα «Ναι στην τήρηση των μέτρων, όχι στη στέρηση των νέων από την υγιή απασχόληση», ιδιοκτήτες διαφόρων ιδιωτικών σχολών, διαμαρτυρήθηκαν σήμερα για την αναστολή των απογευματινών αθλητικών, κοινωνικών και άλλων δραστηριοτήτων παιδιών κάτω των 18 χρόνων.

Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, ζητώντας από το κράτος να αναθεωρήσει την «άδικη και λανθασμένη απόφαση του Υπουργείου Υγείας» και τόνισαν πως δεν είναι λύση η απαγόρευση των απογευματινών δραστηριοτήτων των παιδιών.

Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές της εκδήλωσης, είναι υποχρέωση του κράτους να στηρίζει τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό και να επικροτεί και να ενθαρρύνει την ενασχόληση των παιδιών, κρατώντας τα ενεργά, δυνατά και με ψυχικό σθένος, έτοιμα να διαχειριστούν τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας.

Υπογράμμισαν δε ότι οι επαγγελματίες του τομέα έχουν αναλάβει την ευθύνη για τη μέγιστη προφύλαξη των παιδιών από τον ιό και τηρούν ευλαβικά τους κανονισμούς ασφάλειας και υγείας.

Την ίδια ώρα υπέδειξαν ότι με την απαγόρευση των απογευματινών δραστηριοτήτων των παιδιών και το κλείσιμο των σχολών, οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και κάλεσαν το κράτος να άρει το συγκεκριμένο μέτρο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X