ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
19° Λευκωσία,
19 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Λειτούργησαν στην πλειοψηφία τους τα σχολεία στην Πάφο παρά τον παγετό

Δύσκολη χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα από πλευράς καιρικών συνθηκών ο Α’ Λειτουργός Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου Δημήτρης Μικελλίδης

ΚΥΠΕ

Δύσκολη χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα από πλευράς καιρικών συνθηκών ο Α’ Λειτουργός Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου Δημήτρης Μικελλίδης, λόγω του κρύου, προσθέτοντας ωστόσο πως τα σχολεία λειτούργησαν κανονικά, εκτός από το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο Παναγιάς που παρέμειναν κλειστά.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μικελλίδης , ανέφερε πως το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Παναγιάς δεν κατέστη δυνατόν να λειτουργήσουν παρά το γεγονός ότι εκπαιδευτικοί παρουσιάστηκαν στο σχολείο. Πρόσθεσε πως λόγω του ψύχους αλλά και του παγετού που είχε σχηματιστεί ελάχιστα παιδιά είχαν πάει με αποτέλεσμα να κλείσουν το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό της Παναγιάς.

Αναφερόμενος στο νέο μέτρο "test to stay" ο Α` Λειτουργός Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου είπε ότι στην πράξη ξεκινά από την Τρίτη, αφού σήμερα ήταν η μέρα που εντοπίστηκαν κρούσματα σε κάποιες σχολικές μονάδες. Οι επαφές τους που έχουν ενημερωθεί θα μπορούν από αύριο το πρωί να κάνουν το test  και να παραμένουν στα σχολεία τους, είπε. Αναμένουμε, συνέχισε ο κ. Μικελλίδης, να δούμε από αύριο πως θα εφαρμοστεί στην πράξη το μέτρο, σημειώνοντας πως ευελπιστούν στην συνεργασία όλων, ώστε να κρατήσουν τα σχολεία ανοικτά. 

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Μικελλίδης ανέφερε πως οι μαθητές των μισών Δημοτικών σχολείων της Επαρχίας Πάφου υποβλήθηκαν σήμερα σε rapid test και αύριο θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες στα άλλα μισά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση