ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα - Πήρε σβάρνα περιοχές πετώντας κροτίδες

Χειροπέδες σε 27χρονο

Ενα πρόσωπο, ηλικίας 27 ετών από τη Λάρνακα, συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για υπόθεση που αφορά πρόκληση οχληρίας και ανησυχίας στο κοινό, από ρίψη κροτίδων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από παράπονα πολιτών για οχληρία από ρίψη κροτίδων τα βράδια, σε διάφορες περιοχές της Λάρνακας, της Αραδίππου και των προσφυγικών συνοικισμών Κοκκίνων, Αγίων Αναργύρων και Τσιακκιλερού, το ΤΑΕ Λάρνακας αξιοποίησε πληροφορίες που περιήλθαν εις γνώση του, με αποτέλεσμα να διενεργηθούν σήμερα έρευνες από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας σε οικίες και υποστατικά.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών της Αστυνομίας εντοπίστηκαν στην οικία άντρα, ηλικίας 27 ετών, στη Λάρνακα, 95 κροτίδες τουρκικής προέλευσης.

Ο 27χρονος ισχυρίστηκε ότι αγόρασε τις κροτίδες από υποστατικό στην Πύλα, πριν από περίπου ένα μήνα, για δική του χρήση.

Ο συλληφθείς θα ανακριθεί από την Αστυνομία και στη συνέχεια θα αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της Λάρνακας, της Αραδίππου και των προσφυγικών συνοικισμών, ιδιαίτερα από τις 11 το βράδυ μέχρι τη μία τα ξημερώματα, προς εντοπισμό και άλλων νεαρών οι οποίοι ρίχνουν κροτίδες, προκαλώντας μεγάλη οχληρία και αναταραχή στο κοινό.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X