ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λακατάμια: Τα σενάρια που εξετάζουν - Ενωμένη η φιάλη με την ATM (pics)

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το πρωί της Παρασκευής 31/1, μετά από πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε έξω από Τράπεζα στην λεωφόρο Στροβόλου, στην Λακατάμια.

Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες, το ύποπτο αντικείμενο ήταν φιάλη υγραερίου και ήταν ενωμένη με την ΑΤΜ της Τράπεζας. Μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν την σκηνή καθώς και δρόμους σε μεγάλη απόσταση από το σημείο για λόγους ασφάλειας. 

Πυροτεχνουργοί απομάκρυναν το ύποπτο αντικείμενο με ασφάλεια, το οποίο στάλθηκε για επιστημονικές εξετάσεις. 

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή τα σενάρια που εξετάζονται είναι αν οι άγνωστοι ήθελαν να προκαλέσουν ζημιά στο κτήριο ή αν ήθελαν να ληστέψουν την ATM καθώς όπως αναφέραμε και πιο πάνω η φιάλη ήταν ενωμένη με την Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή.

Η ίδια αστυνομική πηγή μας ανέφερε πως θα εξετάσουν τα κλειστά κυκλώματα της τράπεζας καθώς και αλλά από την περιοχή.

Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε, ότι οι δράστες τοποθέτησαν τη φιάλη με το υγραέριο και την ένωσαν με την αυτόματη ταμειακή μηχανή. Στη συνέχεια προσπάθησαν να δημιουργήσουν ανάφλεξη, με σκοπό να προκαλέσουν έκρηξη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση τόσο από τους οδηγούς, όσο και από πολίτες που βρίσκονταν είτε στα σπίτια τους είτε σε καταστήματα και κλήθηκαν να απομακρυνθούν.

Θυμίζουμε ότι οι δρόμοι από τον κυκλικό κόμβο της υπεραγοράς ΜΕΤΡΟ μέχρι τα φώτα τροχαίας του Αγίου Στυλιανού, είχαν κλείσει για την κυκλοφορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X