ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Ζέστη αλλά... με βροχές - Σε ποιες περιοχές (live εικόνα)

Η πρόγνωση του καιρού από το Τμ. Μετεωρολογίας

Ανακοινώσεις

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα, μέχρι και απόψε, θα αιωρείται κατά τόπους αραιή σκόνη.

Απόψε, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ τις αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστεί και αραιή ομίχλη, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια, και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, μετά την διάλυση της κατά τόπους πρωινής αραιής ομίχλης, θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά, παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ αργότερα στα δυτικά και τα νότια, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται τοπικά, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή/και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά, από το μεσημέρι και μετά.

Την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, από το μεσημέρι και μετά, κυρίως στα ορεινά. Το Σάββατο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις, πιθανό να δώσουν κάποιες μεμονωμένες βροχές στα ορεινά.

Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά στις κλιματολογικές μέσες τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X