ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «έλα να δεις» με πρώην και νυν - Μάνα και κόρες ύποπτες για... λάθος εμπρησμό!

Συνελήφθησαν οικογενειακώς, μάνα και κόρες

24news team

Στη σύλληψη τριών γυναικών ηλικίας 44, 22 και 20 ετών προχώρησε η Αστυνομία, οι οποίες θεωρούνται ύποπτες για εμπρησμό οχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου του 2021 στην κοινότητα της Σταυροκόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, πρόκειται για μητέρα με τις δύο κόρες της. Η 44χρονη μαζί με τον σύζυγό της, που είναι και πατέρας των δύο νεαρών γυναικών, φαίνεται πως έχουν «τραβήξει» χωριστούς δρόμους στη ζωή, με τον δεύτερο να έχει αποκτήσει νέα σχέση. Οι ύποπτες φέρονται να είχαν ως στόχο τους το όχημα της νέας συντρόφου του πρώην συζύγου της 44χρονης.

Το όχημα, ωστόσο, που τελικά τυλίχθηκε στις φλόγες, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν άνηκε στον φερόμενο «στόχο» τους, αλλά σε συγγενικό πρόσωπο της παραπονούμενης, που βρισκόταν στην οικεία της εκείνο το βράδυ. Να αναφερθεί ότι το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές χωρίς όμως να καταστραφεί ολοσχερώς.

Σημειώνεται ότι οι ύποπτες μαζί με την νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της 44χρονης, είχαν έρθει τετ-α-τετ το προηγούμενο διάστημα, με την συνάντησή τους να μην εξελίσσεται ομαλά, αφού φαίνεται να ήρθαν σε διαπληκτισμό και να υπήρξε συμπλοκή μεταξύ τους.

Οι τρεις ύποπτες που συνελήφθησαν στη Λεμεσό και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, δεν παραδέχονται κανένα από το αδίκημα που διερευνάται εναντίον τους.

Υπό κράτηση όμως, με δικαστικά διατάγματα διάρκειας πέντε ημερών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου, τέθηκαν οι δύο γυναίκες ηλικίας 44 και 20 ετών, οι οποίες είχαν συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας, νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης (13/10). Η  τρίτη γυναίκα, ηλικίας 22 ετών, που επίσης συνελήφθη το πρωί, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, έχει αφεθεί ελεύθερη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X