ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Τρομοκρατικό χτύπημα: Νέα σύλληψη στη Λεμεσό

Νέα σύλληψη για την υπόθεση σχεδιαζόμενων δολοφονιών από Αζέρο

24news team

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου έφτασε η Αστυνομία αναφορικά με την υπόθεση των συμβολαίων θανάτων που φέρεται ότι θα εκτελούσε ο 38χρονος Αζέρος που φόρεσε χειροπέδες στα τέλη Σεπτεμβρίου, ΄όταν εντοπίστηκε στη Λευκωσία. Η νέα σύλληψη έγινε το πρωί της Παρασκευής (22/10) στη Λεμεσό. 

Όπως είχαμε αναφέρει και σε χθεσινό δημοσίευμα, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη και άλλων προσώπων που φαίνονται να σχετίζονται με την υπόθεση και δεν αποκλείεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν νέες συλλήψεις.

Θυμίζουμε ότι ο 38χρονος Αζέρος συνελήφθη τον Σεπτέμβριο στη Λευκωσία, έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας και στη κατοχή του εντοπίστηκε όπλο και σιγαστήρας, ενώ τον 27χρονο Πακιστανό εντόπισαν στη Πάφο οι Αρχές, όπου δούλευε ως διανομέας φαγητού, όπως αποκάλυψε το 24news σε προηγούμενο δημοσίευμα (Δες ΕΔΩ).

Οι Αρχές φαίνεται να στήνουν και το παζλ για τον τρόπο που πιθανότατα θα «κτυπούσε» ο Αζέρος τα υποψήφια θύματά του.

Στο διάστημα που οι ύποπτοι βρίσκονται υπό κράτηση οι Αρχές συνεχίζουν αδιάκοπα τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ φαίνεται πως έχουν προκύψει και νέα τεκμήρια.

Θυμίζουμε πως στο Δικαστήριο για να ανανεωθεί η κράτησή του οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/10) ο 27χρονος Πακιστανός ενώ την Παρασκευή οδηγείται για τον ίδιο λόγο στο Δικαστήριο ο 38χρονος Αζέρος. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X