ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρομοκρατικό κτύπημα: 2η σύλληψη στη Λεμεσό - Ομοεθνής του διανομέα φαγητών ο ένας

Έγιναν τέσσερεις οι συλλήψεις για την υπόθεση

24news team

Μετά τον 38χρονο Αζέρο που θεωρείται πως ήταν το πρόσωπο που θα εκτελούσε το συμβόλαιο θανάτου εναντίον αλλοδαπών επιχειρηματιών στην Κύπρο, η Αστυνομία συνέλαβε και 27χρονο Πακιστανό που δούλευε ως διανομέας φαγητού στη Πάφο, ως συνεργό. Το πρωί της Παρασκευής (22/10) χειροπέδες φόρεσε και τρίτο πρόσωπο, με καταγωγή από το Πακιστάν ο οποίος εντοπιστηκε σε διαμέρισμα.

Λίγο αργότερα, συνελήφθη και δεύτερο πρόσωπο στη Λεμεσό, μετά από συντονισμένη επιχείρηση στη Λεμεσό, με τον αριθμό των συλλήψεων να φτάνει στις τέσσερεις.  Οι δύο νέοι συλληφθέντες είναι ηλικίας 25 και 32 ετών. 

Σημειώνεται ότι στην επιχείρηση για σύλληψη των προσώπων στην Λεμεσό, δεν συμμετείχε η Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενα δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκ νέου εξελίξεις στην υπόθεση και να συλληφθούν κι άλλα πρόσωπα, αφού φαίνεται πως τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των δύο πρώτων συλληφθέντων βοήθησαν τις Αρχές στις έρευνες. Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος Πακιστανός είχε συλληφθεί έπειτα από την διερεύνηση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 38χρονου Αζέρου.

Σημειώνεται ότι από πλευράς Αστυνομίας κρατείται συγκρατημένη στάση για τις εξελίξεις. Η υπόθεση θεωρείται πολύ σοβαρή και γίνονται προσπάθειες χειρισμού της με τον κατάλληλο τρόπο.

Την Παρασκευή (22/10) οδηγήθηκε ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ο 38χρονος Αζέρος για ανανέωση της προσωποκράτησής του για άλλες οκτώ ημέρες, ενώ την προηγούμενη ημέρα στο Δικαστήριο μεταφέρθηκε ο 27χρονος Πακιστανός, για τον ίδιο λόγο.

Οι δύο νέοι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν το Σάββατο (23/10) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησής τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X