ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Τους συνέτριψε η διάγνωση οφθαλμίατρου λίγο πριν τον γάμο (pics)

«Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ»

24news team

Για διακοπές στην Κύπρο, βρέθηκαν τον Ιούλιο του 2019 ο Τουρκοκύπριος Kayra και η σύντροφός του Αριόνα, λίγο πριν παντρευτούν. Το ζευγάρι διέμενε στο Λονδίνο.

Ωστόσο, δυστυχώς, οι διακοπές τους δεν θα εξελίσσονταν όπως τις ονειρεύτηκαν.

Συγκεκριμένα, ο Kayra εμφάνισε κάποια συμπτώματα στο μάτι του, τα οποία ήταν ανησυχητικά και μαζί με την σύντροφό του επισκέφθηκαν οφθαλμίατρο στην Κύπρο.

Ο οφθαλμίατρος παρατήρησε ότι η μία πλευρά του προσώπου του 20χρονου, ήταν σχεδόν παράλυτη και τους παρέπεμψε σε γιατρό νοσοκομείου για εξειδικευμένες εξετάσεις, από όπου διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός έφερε όγκο στον εγκέφαλο.

Επρόκειτο για μια μορφή όγκου που ξεκινά από το κεντρικό νευρικό σύστημα και συνήθως είναι πάντα ταχέως αναπτυσσόμενη και επιθετική.

Ο Kayra αφού χειρουργήθηκε, υπέστη λοίμωξη και χρειάστηκε να νοσηλευθεί στην εντατική.

Οι ατυχίες όμως για τον 20χρονο δεν σταμάτησαν εκεί, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun», του χορηγήθηκε μια μορφή χημειοθεραπείας, από την οποία υπέστη διάφορες παρενέργειες. Να σημειωθεί ότι μετά από λίγο διάστημα, το εν λόγω φάρμακο αποσύρθηκε από την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού κρίθηκε αναποτελεσματικό.

Όπως περιέγραψε η σύντροφός του, μετά την διάγνωση υπέστη κρίση πανικού και ήταν σε άρνηση, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη.

Το ζεύγος επέστρεψε στο Λονδίνο και ο νεαρός μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο για νοσηλεία εκεί όπου του έγινε βιοψία για επιβεβαίωση, ξεκινώντας παράλληλα ακτινοθεραπείες.

Οι γιατροί που παρακολουθούσαν τον 20χρονο, ανακοίνωσαν στην σύντροφό του ότι δυστυχώς δεν θα τα κατάφερνε, προτρέποντάς την να ξεκινήσει να προετοιμάζεται γι’ αυτή την εξέλιξη, ωστόσο, η Ariona δεν ήθελε να «εγκαταλείψει την μάχη».

Η Ariona άρχισε έρευνες για θεραπείες σε άλλες χώρες και δημιούργησε μια σελίδα «GoFundMe» για να μπορέσει να στείλει τον Kayra στη Γερμανία.

Δυστυχώς, ο Kayra «έσβησε» στις 26 Νοεμβρίου 2020. Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής της στα social media, η σύντροφός του. Συγκεκριμένα η Ariona έγραψε: «Θέλω να ανακοινώσω το θάνατο του Kayra. Λυπούμαστε όλοι, ο πόνος μας είναι απίστευτος. Ο Kayra θα είναι πάντα μέρος μου, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».

Ο Kayra το 2017 είχε κάνει πρόταση γάμου στην Ariona, ωστόσο δεν περίμεναν με τίποτα αυτή την αρνητική εξέλιξη.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση