ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Συμμόρφωση σε σημαντικό μέτρο - Καμία καταγγελία

Βάζουμε μυαλό σιγά - σιγά

Μειώνονται μέρα με την μέρα οι καταγγελίες όσον αφορά τα διατάγματα του υπουργού Υγείας, ως προς την άσκοπη κυκλοφορία κάτι που διαπιστώνεται από τον αριθμό των ελέγχων και των εξωδίκων.

Ως προς τα υποστατικά, η συμμόρφωση φαίνεται να έγινε γρήγορα αφού το τελευταίο διάστημα υπήρχε μόνο μια καταγγελία καφενείου, ενώ από την Τετάρτη (1/4) μέχρι το πρωί της Πέμπτης (2/4) δεν υπήρξε καμία καταγγελία.


Live: Αυξάνονται τα κρούσματα στην Κύπρο - Σε εγρήγορση οι αρμόδιοι


Σχετικά με τους πολίτες, συνολικά 153 καταγγελίες οδηγών και πεζών μετά από 4.161.

Σε ένα από τα σημαντικότερα μέτρα όμως, που φαίνεται να υπάρχει πλήρης συμμόρφωση από τους πολίτες, είναι αυτό που ανακοινώθηκε στο τελευταίο διάταγμα του υπουργού, το οποίο αφορά την απαγόρευση παρουσίας προσώπων σε οποιαδήποτε οικία πέραν των μόνιμα σε αυτήν διαμενόντων προσώπων.

Πέραν από της μοναδικής καταγγελίας που έγινε σε κατοικία στην Λάρνακα τις προηγούμενες ημέρες, που φαίνεται να ήταν η εξαίρεση, δεν υπήρξε άλλη.


Έστησαν πάρτι στη Λάρνακα - Μοίρασαν εξώδικα σε 24 πρόσωπα


Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έγινε καμία καταγγελία μεταξύ Τετάρτης (1/4) και πρωί της Πέμπτης (2/4), ούτε χρειάστηκε να γίνει έλεγχος σε οποιαδήποτε κατοικία.

Θυμίζουμε ότι έντονο προβληματισμό προκάλεσε στους αρμόδιους οικογενειακό τραπέζι που έγινε σε οικία στις 25 Μαρτίου, όπου πρόσωπο το οποίο διαγνώσθηκε θετικό στον κορωνοϊό, μόλυνε περίπου 15 πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. 

Την Τετάρτη (1/4) ανακοινώθηκαν 58 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για την Κύπρο μέχρι στιγμής, ενώ ο αριθμός των θυμάτων του κορωνοϊού έχει φτάσει στους 9. 

Όλοι οι αρμόδιοι αλλά και ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, απεύθυναν για ακόμη μια φορά έκκληση προς το κοινό ώστε να συμμορφωθεί πλήρως με τα διατάγματα, ώστε να μην φτάσουμε σε τραγικές καταστάσεις όπως άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ υπογράμμισαν ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση