ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Συγκλονιστικά τροχαία - «Έσβησαν» τα όνειρα νέων ανθρώπων (pics)

Το τελευταίο διάστημα έχουμε χάσει αρκετούς νεαρούς συνανθρώπους μας

24news team

Στην άσφαλτο έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή πολλοί συνάνθρωποί μας όλα αυτά τα χρόνια προκαλώντας θλίψη και σπαραγμό για τον χαμό τους. Όμως πάντοτε υποσυνείδητα, όταν η τραγική αυτή είδηση αφορά νεαρότερους, ταραζόμαστε λίγο περισσότερο αφού γνωρίζουμε πως πολύ νωρίς κόπηκε το νήμα της ζωής τους και δεν πρόλαβαν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Τους τελευταίους δύο μήνες περίπου, δυστυχώς, έχουν «σβήσει» με τον πιο βίαιο τρόπο τα όνειρα αρκετών νεαρών συνανθρώπων μας στην άσφαλτο κάτι που προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό.


Κύπρος: «Μαύρος» Αύγουστος - Σκοτώθηκαν 13 μοτοσικλετιστές (pics)


Οικογένειες έχουν ντυθεί στα μαύρα θρηνώντας τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων που δεν πρόλαβαν να «χορτάσουν», ενώ ανήλικα παιδιά έμειναν ορφανά από τη μια στιγμή στην άλλη.

Πιο κάτω, μερικά από τα τροχαίο του τελευταίου διαστήματος που στοίχησαν τη ζωή σε νεαρούς οδηγούς και συγκλόνισαν την κοινή γνώμη.

14/8/2021

Σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 5:45 το πρωί της 14ης Αυγούστου στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, (παρακαμπτήριος της Τσερίου), έχασε τη ζωή του ο Αντώνης Αντωνίου, 35 ετών από τη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος στον πιο πάνω δρόμο, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τον άτυχο Αντωνίου, ο οποίος προπορευόταν του οχήματος με το ποδήλατο του.

Ο 35χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επι καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατο του. Να σημειωθεί ότι, ο ποδηλάτης έφερε προστατευτικό κράνος.

Στον 46χρονο οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. Ακολούθως, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

29/8/2021

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη το βράδυ της 29ης Αυγούστου στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο Σάββας Γαμβρουδιού, 28 ετών, από τη Λεμεσό.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 11:15μ.μ., στη λεωφόρο Ομονοίας, στη Λεμεσό, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονη.

Μετά τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η 38χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης και νάρκοτεστ, με μηδενική και αρνητική ένδειξη αντίστοιχα. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

31/8/2021

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα (31/8/2021) στην οδό Μιχαλάκη Βραχίμη στη Ξυλοφάγου, έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Αντρέας Κότα από το Ξυλοφάγου.

Συγκεκριμένα, ενώ ο 25χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον πιο πάνω δρόμο, συγκρούστηκε με σκυβαλοφόρο όχημα που οδηγούσε 45χρονος. Σύμφωνα με τις εξετάσεις, το σκυβαλοφόρο όχημα φαίνεται να ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας.

Από τη σύγκρουση ο άτυχος 25χρονος εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα και τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ η μοτοσικλέτα καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά που ξέσπασε μετά τη σύγκρουση. Σημειώνεται ότι ο Κότα δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Στον οδηγό του σκυβαλοφόρου, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

31/8/2021

Ένας νεκρός και μία σοβαρά τραυματίας, είναι ο απολογισμός νέας θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που συνέβη το απόγευμα της 31ης Αυγούστου, στην επαρχία Αμμοχώστου. Νεκρός είναι ο 24χρονος, Tulsi Bhusal, από το Νεπάλ, ενώ 30χρονη νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 6:20μ.μ. στην οδό Ακροπόλεως, στη Δερύνεια, όταν ο 24χρονος, απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτή να παρεκκλίνει της πορείας της και να προσκρούσει σε περιτοίχισμα οικίας.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν τόσο ο 24χρονος οδηγός, όσο και η 30χρονη, η οποία επέβαινε επίσης στη μοτοσικλέτα. Μεταφέρθηκαν, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου 24χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. 

20/9/2021

Σε θανατηφόρα οδική τροχαία σύγκρουση, που σημειώθηκε το πρωί της 29ης Σεπτεμβρίου στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Ευαγγέλου, 30 ετών, τέως από το Αυγόρου.

Η τροχαία οδική σύγκρουση, συνέβη γύρω στις 6:45 το πρωί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 30χρονος, στο δρόμο Φρενάρους – Αυγόρου, με κατεύθυνση το Αυγόρου, σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρεξέκλινε της πορείας του, εισήλθε εντός περιφραγμένου περιβολιού, όπου προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Ο 30χρονος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου απεβίωσε λίγο αργότερα.

3/10/2021

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 3ης Οκτωβρίου, στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή της η Έλενα Κυριάκου, 32 ετών, από τα Λειβάδια Λάρνακας.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 12:15π.μ., στο δρόμο Τερσεφάνου (δρόμος σκοπευτηρίου) όταν η 32χρονη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει αρχικά σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Από την πρόσκρουση η οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά της, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Η άτυχη Έλενα απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή. Κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα και απεγκλώβισαν την 32χρονη. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

11/10/2021

Σε  θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη το απόγευμα της 11ης Οκτωβρίου στην επαρχία Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του ο Μάριος Φωτίου, 34 ετών, από τον Άγιο Επιφάνειο της επαρχίας Λευκωσίας.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 6:15μ.μ., στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 34χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη.

Από τη σύγκρουση, ο 34χρονος, εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X