ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Στο κελί άλλες 8 μέρες η λογίστρια για απάτη πέραν του ενός εκατομμυρίου

Η 49χρονη πάντως δεν συνεργάζεται με την αστυνομία

Για άλλες οκτώ ημέρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης εναντίον της 49χρονης λογίστριας, που είναι ύποπτη για έκδοση πλαστογραφημένων εντολών μεταφοράς χρημάτων πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ και για κλοπή 73.900 ευρώ, από την εταιρεία στην οποία εργάζονταν. Η 29χρονη βοηθός της, που τελούσε επίσης υπό κράτηση για την ίδια υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερη από την αστυνομία, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει οτιδήποτε εναντίον της.

Η 49χρονη υπεύθυνη λογιστηρίου, που τελούσε υπό οκταήμερη κράτηση, οδηγήθηκε εκ νέου το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, όπου η αστυνομία ζήτησε την ανανέωση του διατάγματος της για άλλες οκτώ ημέρες. Ο δικηγόρος υπεράσπισης δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, από τις μέχρι τώρα έρευνες προκύπτει ότι η 49χρονη φέρεται να απέσπασε μεγαλύτερο χρηματικό ποσό από όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί. Στα πλαίσια των ερευνών, έχουν κατασχεθεί τις προηγούμενες μέρες, αυτοκίνητα πολυτελείας της ύποπτης, έχει ληφθεί αριθμός καταθέσεων και βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες στα περιουσιακά στοιχεία και τους τραπεζικούς λογαριασμούς της. Οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, να εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση.

Η 49χρονη πάντως δεν συνεργάζεται με την αστυνομία, καθώς έχει επιλέξει το δικαίωμα της σιωπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 49χρονη υπεύθυνη λογιστηρίου φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση, που αφορά στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της κλοπής από υπάλληλο, της πλαστογραφίας, της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα που διαπράχθηκαν την περίοδο 2017-2020.

Την υπόθεση κατήγγειλε στην Αστυνομία η διεύθυνση της εταιρείας, έπειτα από εξωτερικό λογιστικό έλεγχο που έγινε και ο οποίος αποκάλυψε την έκδοση πλαστογραφημένων εντολών μεταφοράς χρημάτων ύψους ενός εκατομμυρίου 380 χιλιάδων ευρώ και την κλοπή 73.900 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση