ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Ραντεβού ανδρών παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία

Του επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο

24news team

Για να λύσουν τις διαφορές τους έκλεισαν ραντεβού ένας 52χρονος Σύρος με 29χρονο ομοεθνή του. Ο δεύτερος φέρεται να χρωστούσε λεφτά στον πρώτο γι’ αυτό και διευθετήθηκε συνάντηση μεταξύ τους.

Η συνάντηση όμως δεν εξελίχθηκε ομαλά. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού ο 52χρονος, ο ομοεθνής του έφτασε στο σημείο συνάντησης με άλλο ένα πρόσωπο και μάλιστα του επιτέθηκαν τόσο με τα χέρια όσο και με ένα κουζινομάχαιρο, με το οποίο του προκάλεσε τραύμα στο σώμα.

Το δεύτερο πρόσωπο που συνόδευσε τον 29χρονο, σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου, φέρεται να κρατούσε τον 52χρονο  ώστε να μην μπορεί να κινηθεί, όταν ο άλλος προκαλούσε ζημιές και στο όχημά του. Στην συνέχεια μάλιστα, οι δύο ύποπτοι, μπήκαν στο αυτοκίνητο του 52χρονου και τράπηκαν σε φυγή.

Ο παραπονούμενος αφού πρώτα μετέβη στο νοσοκομείο, στην συνέχεια πήγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος Σύρος, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Γερμασόγεια, ενώ υπέδειξε και το σημείο όπου βρισκόταν το όχημα του 52χρονου. Η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητά το δεύτερο πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X