ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Προσοχή! Στους 37 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη θα επηρεάζουν την περιοχή μέχρι την Τρίτη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ στα ορεινά πιθανό να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 17 βαθμούς στα παράλια.

Αύριο αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ σύντομα θα παρατηρούνται και περίοδοι με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και σύντομα στα δυτικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και τοπικά, κυρίως στα νοτιοδυτικά, ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί μέχρι λίγο ταραγμένη.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Την Τρίτη ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος, παρόλο που θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, για να εξακολουθήσει να κυμαίνεται πολύ πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Η θερμοκρασία θα σημειώνει αισθητή πτώση μέχρι την Τετάρτη για να κυμανθεί λίγο πιό πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση