ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Πήγε μαχαιρωμένος σε καφενείο για βοήθεια - Εγχειρίστηκε ο 39χρονος

Οι μαρτυρίες ενώπιον της Αστυνομίας για το περιστατικό

Σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, 39χρονος ο οποίος φέρει τραύματα από μαχαίρι, με την Αστυνομία να διερευνά τις συνθήκες τραυματισμού του.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.40μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε καφενείο στη Λάρνακα, βρισκόταν ένας άνδρας τραυματισμένος. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 39χρονο, με τραύμα στην κοιλιά.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος μετέβηκε στο εν λόγω καφενείο πεζός και τραυματισμένος, ζητώντας βοήθεια.

Από τις μαρτυρίες που λήφθηκαν, ο 39χρονος φέρεται λίγη ώρα προηγούμενος, να βρισκόταν στην περιοχή Φοινικούδων με άλλα τρία πρόσωπα. Σε κάποια στιγμή φέρονται να λογομάχησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών, να τον τραυματίσει με μαχαίρι.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει βαθύ θλαστικό τραύμα στην κοιλιακή χώρα και αιμορραγία. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Εικόνα αρχείου

Τα νέα σημεία για τα rapid test

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς ...
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ
<