ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Περίεργες εξαφανίσεις - Δεν εντοπίστηκαν ποτέ (pics)

Δεν έμαθαν κανένα νέο τους οι δικοί τους άνθρωποι

24news team

Τρεις περιπτώσεις ηλικιωμένων ανδρών, οι οποίοι έφυγαν από το σπίτι τους και από τότε δεν έδωσαν κανένα σημείο ζωής, ενώ παρά και τις έρευνες των Αρχών, δεν εντοπίστηκαν ποτέ.

Ο λόγος για τους Ανδρέα Αγαθαγγέλους 77 ετών, από την Λάρνακα, Δημήτρη Γρηγορίου 84 ετών, από Πάφο και τον Γιώργο Πατέρα από την Ελλάδα, ο οποίος διέμενε στη Λεμεσό την ημέρα της εξαφάνισής του.

Για τον 77χρονο Ανδρέα Αγαθαγγέλους, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση τόσο από τις Αρχές (σ.σ. Αστυνομία, ΕΜΑΚ, Πολιτική Άμυνα) όσο και από εθελοντές και βεβαίως την οικογένειά του, ωστόσο αγνοείται η τύχη του από τις 4 Ιουλίου 2019, μέχρι σήμερα.

Ο 84χρονος Δημήτρης Γρηγορίου, έφυγε από την οικία του στις 7:40 το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου 2019 και παρά τις όποιες προσπάθειες και έρευνες της Αστυνομίας, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

Όσον αφορά τον Γιώργο Πατέρα ο οποίος κατάγεται από την Ελλάδα, αλλά είχε έρθει στη Λεμεσό για διακοπές, τα ίχνη του χάθηκαν από τον Δεκέμβριο 2017 και έκτοτε δεν εντοπίστηκε παρά τις συνεχείς εκκλήσεις για βοήθεια και τις έρευνες από την Αστυνομία.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας για τους τρεις ελλείποντες:

ΑΝΔΡΕΑ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό του Ανδρέα Αγαθαγγέλου, 77 ετών, από τη Λάρνακα, ο οποίος ελλείπει από την οικία του στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα, από τις 4/7/2019.

Ο 77χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟY

Απουσιάζει από την οικία του στην Πάφο από η ώρα 7.40 το πρωί της19ης Δεκεμβρίου 2019 ο Δημήτρης Γρηγορίου, 84 χρόνων. Ο Γρηγορίου περιγράφεται ως ύψους 1,70μ περίπου, εύσωμος με γκρίζα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

Ο Γιώργος Πατέρας, (Ημερ. γενν.27/03/1932), από την Ελλάδα, ελλείπει από την οικία του στη Λεμεσό από τις 12/09/17.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο Πατέρας αφίχθηκε στην Κύπρο στις 06/09/2017 για διακοπές και διέμενε στην επαρχία Λεμεσού. Στις 12/09/17 αναχώρησε μόνος του για βόλτα και επειδή δεν επέστρεψε μέχρι το βράδυ, η οικογένεια του κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Παρά τις συνεχιζόμενες εξετάσεις της Αστυνομίας, μέχρι σήμερα δεν έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός του.

Περιγράφεται ως ύψους 1.70 με κοντά άσπρα μαλλιά. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μπλε τζιν παντελόνι και κοντομάνικη φανέλα χρώματος λαδί.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού 25805057, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X