ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Παραλίες: Πολλοί επέλεξαν να μην καθίσουν σε κρεβατάκια

Απολυμάνσεις, αποστάσεις και εποπτεία σε οργανωμένες παραλίες σε Αμμόχωστο και Λάρνακα

Οι οργανωμένες πλαζ υποδέχτηκαν το κοινό, λειτουργώντας ωστόσο υπό αυστηρούς όρους προκειμένου να αποτραπεί η διασπορά του ιού. Παραλίες σε Πρωταρά και Αγία Νάπα είχαν την τιμητική τους, ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που επέλεξαν και τη Λάρνακα

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν ιδανικός, ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να απολαύσουν τις χρυσές αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά του νησιού μας.

Είτε μόνοι, είτε κατά δυάδες ή και σε οικογένειες, οι λουόμενοι πήραν την πετσέτα τους, την ομπρελά τους και πήγαν στην παραλία.

Πολλοί είναι αυτοί που επέλεξαν να καθίσουν στην άμμο και όχι στις ξαπλώστρες

Η νέα πραγματικότητα φέρνει αλλαγές και στις παραλίες, οι οποίες λειτουργούν πλέον υπό νέες συνθήκες. ανάμεσα στις ομπρέλες, η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των αξόνων των ομπρελών, ορίζεται στα 4 μέτρα.

Οι υπεύθυνοι προχωρούν σε απολυμάνσεις μόλις κάποιος φύγει από την ξαπλώστρα ενώ οι τοπικές αρχές του Δήμου Αγίας Νάπας, προχώρησαν στην αγορά καλύμματος μιας χρήσης για τις ξαπλώστρες, για επιπλέον προστασία.

Την εποπτεία των παραλιών αναλαμβάνουν υπάλληλοι του δήμου αλλά και οι ναυαγοσώστες, οι οποίοι έχουν ως πρώτο μέλημά τους, την ασφάλεια των λουόμενων.

Πηγή: KYΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X