ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Οδηγούσε... πισινή για να γλιτώσει - Ήταν «φτιαγμένος»

Κυκλοφορούσε με κλοπιμαίο αυτοκίνητο

Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, αφού τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο που είχε κλαπεί, ενώ επιπρόσθετα, ο ίδιος εντοπίστηκε θετικός σε προκαταρτικό έλεγχο που υποβλήθηκε, για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Το αυτοκίνητο κλάπηκε την περασμένη Δευτέρα, 31 Αυγούστου, από περιοχή της Πάφου και η κλοπή του καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την ίδια μέρα.

Γύρω στις 1.55 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Ομάδας «Ζ», της Τροχαίας Πάφου, εντόπισαν το όχημα να οδηγείται από τον 35χρονο, σε δρόμο στην Πάφο και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Ο 35χρονος προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου, οδηγώντας τα όχημα προς τα πίσω, ωστόσο ανακόπηκε από τα μέλη της Τροχαίας, τα οποία αφού διαπίστωσαν ότι το όχημα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο, προχώρησαν στη σύλληψη του.

Στην κατοχή του 35χρονου, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα μαχαίρι, ενώ σε έλεγχο που αυτός υποβλήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών, το προκαταρτικό αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Ο 35χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλοπής και παράνομης κατοχής του αυτοκινήτου, μαχαιροφορίας, καθώς και υπόθεσης τροχαίων παραβάσεων, μεταξύ άλλων της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών και της οδήγησης του οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου.

Το ΤΑΕ Πάφου και η Τροχαία Πάφου διερευνούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση