ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος-Ντροπή! Τα χαριεντίσματα αστυνομικού εις βάρος άνδρα με προβλήματα ψυχικής υγείας

Ο κανιβαλισμός στο μεγαλείο του!

24news team

Ντροπή είναι ίσως ο επιεικέστερος χαρακτηρισμός για το κατά τα άλλα όργανο της τάξης και του νόμου.

Από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, 30 Ιουνίου, τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με γυμνό άνδρα να μπαίνει σε φαρμακείο στην Λεμεσό.Όλη σχεδόν η Κύπρος στην οθόνη για να κατασπαράξει τον εν λόγω άνδρα.

Ο περί ου ο λόγος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news από την Αστυνομία - τι πιο απλό, συνάδελφοι, από το να πάρετε ένα τηλέφωνο! - αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο κανιβαλισμός στο μεγαλείο του!

Το ακόμα πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι αστυνομικός χαριεντίζεται με τον ‘’γυμνό’’, όπως κάποιοι τον έκαναν γνωστό, εντός του αστυνομικού τμήματος.

Μάλιστα, ο περί ου ο λόγος επαγγελματίας ανέβασε το φοβερό του στιγμιότυπο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καμαρώνοντας που μπαγλάρωσε τον «γυμνό άνδρα της Λεμεσού».

Τι ωραία! Ώρα για μια τέλεια φωτογραφία, ώρα για πολλά likes, η ευκαιρία για πολλά κλικ, ας γελάσουμε με κάποιον που θα έπρεπε να προστατεύσουμε… ΟΛΟΙ!

Αίσχος! Γελοιοποιήθηκε ένας άνθρωπος που έχει ανάγκη από φροντίδα…

Πειθαρχική έρευνα δείχνει ο Αρχηγός 

Να σημειωθεί ότι με ανάρτησή του ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, απολογήθηκε εκ μέρους της δύναμης, τονίζοντας ότι «θα δοθούν οδηγίες για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας».

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε μέλη τής αστυνομίας. Απολογούμαι εκ μέρους της Αστυνομίας. Αύριο θα δοθούν οδηγίες για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας αφού εκ πρώτης όψεως φαίνεται να παραβιάζεται η σχετική Αστυνομική Διάταξη.Πραγματικά λυπούμαστε για το συμβάν»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X