ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κύπρος: «Μυστήριο» με κουκουλοφόρους σε φυλάκιο της Ε.Φ.

Πέντε άγνωστα πρόσωπα, προκάλεσαν αναστάτωση σε φυλάκιο

24news team

Πέντε πρόσωπα, εκ των οποίων οι 3 έφεραν κουκούλα στο πρόσωπο, επιχείρησαν να πλησιάσουν φυλάκιο της Λευκωσίας, λίγες ημέρες προηγουμένως.

Αυτό ανάφερε σε δηλώσεις του στην μεσημβρινή εκπομπή του ANT1 «Μεσημέρι και Κάτι» ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Φρουράς, Χρίστος Πιερή.

Όπως περιέγραψε ο κ. Πιερή, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8 το βράδυ και μάλιστα ο ένας εκ των 5 προσπάθησε να πλησιάσει και το παρατηρητήριο. Τα πέντε πρόσωπα είχαν στην κατοχή τους ξύλα, που φαίνεται να τα εντόπισαν στην περιοχή.

Ο σκοπός που βρισκόταν στην σκοπιά την ώρα που εκτυλισσόταν το περιστατικό, σύμφωνα πάντα με τον κ. Πιερή, όταν τους αντιλήφθηκε προχώρησε στη διαδικασία αναγνώρισης, χωρίς ωστόσο να λάβει απάντηση. Στη συνέχεια, άμεσα πάτησε το κουμπί που υπάρχει στη σκοπιά και άρχισε να σφυρίζει με τη σφυρίχτρα του, σημαίνοντας συναγερμό στο φυλάκιο.

Οι στρατιώτες πέρασαν έξω από το φυλάκιο και πήραν θέση περιμετρικά αυτού. Όταν οι δράστες είδαν το σκηνικό, άμεσα τράπηκαν σε φυγή πεζοί.

Στην συνέχεια ενημερώθηκε ο διοικητής, ο οποίος προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον κ. Πιερή, κοντά στην περιοχή του φυλακίου εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο όχημα χωρίς πινακίδες, ενώ είναι άγνωστος ο ιδιοκτήτης του.

Οι στρατιώτες που είδαν τους δράστες, ισχυρίστηκαν ότι σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των προσώπων των δύο που δεν έφεραν κουκούλα, φαίνεται να είναι αλλοδαποί.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα των πέντε προσώπων, ενώ οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Πιο κάτω το απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Πιερή στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι»:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση