ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Μέτρα: Αυτούς κατήγγειλε η Αστυνομία

Μειώθηκαν οι καταγγελίες που έγιναν, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες

Σε 60 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 6.00πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 7.412 έλεγχοι.

Σημείωσε ότι οι καταγγελίες πολιτών αφορούσαν κυρίως τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ η καταγγελία υποστατικού αφορούσε εξυπηρέτηση πελατών.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.737 έλεγχοι και προέκυψαν 21 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2.507 έλεγχοι με 20 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 615 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 565 έλεγχοι με 1 καταγγελία υποστατικού και 2 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 644 έλεγχοι με 9 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 323 έλεγχοι χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Από τους 7.412 ελέγχους οι 21 αφορούσαν την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία. Από τους ελέγχους δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

Από τους ελέγχους στα αεροδρόμια, επίσης δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X