ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Με δάκρυα στα μάτια - Γράμμα φυλακισμένων στους συγγενείς (vid)

Έστειλαν τα δικά τους μηνύματα κρατούμενοι των Κεντρικών Φυλακών

Οι κρατούμενοι στις Κεντρικές Φυλακές, έστειλαν ευχές μέσω γραμμάτων που παραδόθηκαν από φύλακα στις οικογένειες τους ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, προκαλώντας συγκίνηση.

Μάλιστα, σε βίντεο που ετοιμάστηκε από το Τμήμα Φυλακών, μερικοί εκ των κρατουμένων έστειλαν και τα δικά τους μηνύματα στην κοινωνία.

Στο ίδιο βίντεο, παρουσιάζονται συγγενείς κρατουμένων να διαβάζουν τα γράμματα που τους στάλθηκαν με τα έντονα συναισθήματά τους να είναι ευδιάκριτα.

Σημαντικό να αναφερθεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με την Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών, ο κορωνοϊός κρατήθηκε εκτός Φυλακών, λόγω της ευσυνειδησίας, τον επαγγελματισμό, τη συνεργασία, τη συνέπεια και τη συμμόρφωση που επέδειξαν και θα συνεχίσουν να επιδεικνύουν στην εφαρμογή των μέτρων το προσωπικό, οι κρατούμενοι και οι οικείοι τους.

Η ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών ενόψει Χριστουγέννων: 

Η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών εύχεται σε όλο το προσωπικό των Φυλακών, στους κρατούμενους και στις οικογένειες τους καλές γιορτές και το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων να γίνει έκφραση αγάπης, αλληλεγγύης και χαράς με την ελπίδα το 2021 να είναι καλύτερο από το 2020, χωρίς απώλειες.

Επίσης, επιθυμεί να εκφράσει για ακόμα μία φορά τις θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό, τους κρατούμενους και τους οικείους τους αφού η επιτυχία των μέτρων που εκδόθηκαν από τη Διεύθυνση και κράτησαν τον κορωνοϊό εκτός των Φυλακών, οφείλεται στην ευσυνειδησία, τον επαγγελματισμό, τη συνεργασία, τη συνέπεια και τη συμμόρφωση που επέδειξαν και θα συνεχίσουν να επιδεικνύουν στην εφαρμογή των μέτρων.

Παράλληλα, οι κρατούμενοι έστειλαν ευχές στις οικογένειες τους ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, δίνοντας μηνύματα στην κοινωνία, όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο το οποίο ετοιμάστηκε από το Τμήμα Φυλακών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση