ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Και τι δεν έκανε νεαρός...Σταμάτησε οδηγό, βγήκε στο καπό και άρχισε να το χτυπά

Ούτε σε... κινηματογραφική ταινία να πρωταγωνιστούσε...

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο εναντίον 20χρονου οδηγού για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και το αδίκημα των αμελών και απερίσκεπτων πράξεων για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες γύρω στις 20:50 το βράδυ η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι σε δρόμο στην Πάφο, υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο που όπως διαφάνηκε είχε κτυπηθεί από όχημα . Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και στο μέρος εντοπίστηκε σε πεζοδρόμιο να βρίσκεται ένας νεαρός ηλικίας 25 ετών ο οποίος έφερε τραύματα στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο σαγόνι.

Ο 25χρονος στην παρουσία των μελών της δύναμης επέδειξε επιθετική συμπεριφορά και όπως διαφάνηκε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλης.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.
Ο 25χρονος που εξετάστηκε από θεράποντες ιατρούς διαφάνηκε ότι υπέστη χτυπήματα στο κεφάλι στο αυτί του και εκδορές στο σώμα του.
Από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία διερευνώντας το περιστατικό, φαίνεται ότι στις 20:00 ενώ ο 25χρονος περπατούσε σε δρόμο της Πάφου μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, σε κάποια στιγμή ο 25χρονος τραυματίας εισήλθε στο δρόμο , σταμάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο και ανέβηκε πάνω στο καπό του οχήματος και άρχισε να κτυπά τον μπροστινό ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός έθεσε σε κίνηση το αυτοκίνητο του και διέφυγε με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο ο 25χρονος και να τραυματιστεί.

Μετά από έρευνες της Αστυνομίας, εντοπίστηκε ο οδηγός του οχήματος που είναι ηλικίας 20 ετών, ο οποίος επιβεβαίωσε το συμβάν αναφέροντας ότι από την πράξη του 25χρονου προκλήθηκε ζημιά στο μπροστινό του τζάμι και έφυγε με το όχημα του μετά το περιστατικό.
Εναντίον του 20χρονου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης σχετικά με το αδίκημα των αμελών και απερίσκεπτων πράξεων και συνελήφθη στη 01:45 τα ξημερώματα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και εναντίον του 25χρονου τραυματία για τα αδικήματα πρόκλησης και κακόβουλης ζημιάς, μέθης και ανησυχίας . Σήμερα λίγο πριν τις 09:30 το πρωί συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ο 25χρονος τραυματίας αφού έλαβε εξιτήριο από το ΓΝ Πάφου ο οποίος μάλιστα από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει και ένα δόντι.

Ως εκ τούτο εκδόθηκε νέο δικαστικό ένταλμα εναντίον του 20χρονου οδηγού για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και επανασυνελήφθη.
Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ Πάφου και Τμήμα Μικροπαραβάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X