ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
20 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Κύπρος: Η περίεργη εξαφάνιση της κας. Ανδρούλας - Πέρασε ένας χρόνος...

Στήθηκαν γιγαντιαίες επιχειρήσεις από τις Αρχές για εντοπισμό της αλλά, χωρίς αποτέλεσμα

24news team

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την εξαφάνιση της 70χρονης Ανδρούλας Παφίτου Φραγκούδη, η οποία στις 17 Ιανουαρίου 2021 πήγε για κολύμπι στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα και από τότε, δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής.

Από πλευράς των Αρχών, στήθηκαν γιγαντιαίες επιχειρήσεις και παρά τις εκτεταμένες έρευνες που διεξήχθησαν τις ημέρες που ακολούθησαν, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό της 70χρονης, συμμετείχαν πλωτά μέσα της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, πτητικά μέσα της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, η ΕΜΑΚ με προσωπικό και θαλάσσιο σκούτερ (jet ski), η Πολιτική Άμυνα με ομάδες έρευνας ακτής, δύτες της Λιμενικής Αστυνομίας, το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ) του ΠΣΕΚ, ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ναυαγοσώστες και σκάφος του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λάρνακας, εθελοντικές ομάδες, προσωπικό και μέσα των Βρετανικών Βάσεων και Drones του ΚΣΕΔ.

Μαζί με την 70χρονη εκείνη την ημέρα, ήταν ακόμη μια γυναίκα, φίλη της κας. Ανδρούλας. 

Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα (18/1/2022), ένα χρόνο μετά δηλαδή, η κα. Ανδρούλα δεν έδωσε ποτέ κανένα σημείο ζωής, με τις Αρχές να πιστεύουν ότι η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της μέσα στην θάλασσα, αν και δεν εντοπίστηκε ούτε η σορος. 

Η τότε ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Ανδρούλας Παφίτου Φραγκούδη, 69 ετών, από τη Λάρνακα, η οποία απουσιάζει από τις 17/1/2021. Σύμφωνα με μαρτυρία, η 69χρονη θεάθηκε για τελευταία φορά στην περιοχή Φοινικούδων, όπου εισήλθε στη θάλασσα για κολύμπι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση