ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Η Εθνική Φρουρά σε χωριά και κοινότητες το Πάσχα;

Προ των πυλών επέκτασης των μέτρων

Εδώ και μερικές εβδομάδες η Κύπρος είναι υπό την σκιά του νέου κορωνοϊού, COVID-19. Η καθημερινότητα όλων έχει αλλάξει άρδην με τους πολίτες να παρακολουθούν σαστισμένοι τα γεγονότα, μην μπορώντας να κατανοήσουν πώς από την μια μέρα στην άλλη βρέθηκαν σε καραντίνα. 


Διευκρινίζει το Υπ. Εργασίας - «Δεν μπορούν να απαιτούν από τους εργοδοτούμενούς...»


Οι καταστάσεις είναι πρωτόγνωρες και τα γεγονότα ανά το παγκόσμιο τρέχουν με τέτοια ταχύτητα που καλώς ή κακώς δεν αφήνει επιλογές.

Ο «εχθρός» οδήγησε την κυβέρνηση στην λήψη δραστικών μέτρων, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Ο «αόρατος» εχθρός πέραν όλων των άλλων φαίνεται να «χτυπά» και το Πάσχα, μιας και η επέκταση των μέτρων είναι προ των πυλών.

Όπως πληροφορείται το 24news από καλά ενημερωμένη πηγή, σε μια τέτοια περίπτωση (σ.σ. η οποία είναι και η επικρατέστερη), υπάρχουν σκέψεις για επίβλεψη, υπό της Εθνικής Φρουράς, των υφιστάμενων μέτρων σε χωριά και κοινότητες.

Ο λόγος, με βάση τα όσα λέγονται, είναι ο φόβος ότι οι πολίτες μπορεί να παραγκωνίσουν τα μέτρα, κάτι που θεωρείται ότι θα δυσχεράνει την κατάσταση.

Οψόμεθα! Υπομονή έως τις επίσημες ανακοινώσεις…

Πάντως, όποια και αν είναι η κατάληξη, το μόνο δεδομένο είναι πως θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό Πάσχα από όσα έχουμε συνηθίσει.

Από πλευράς μας επαναλαμβάνουμε για μία ακόμα φορά ότι η κατάσταση είναι σοβαρή και όλοι μας οφείλουμε να επιδείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα. Χρειάζονται ψυχραιμία, περιορισμός και πιστή εφαρμογή των ενδεδειγμένων μέτρων των αρμόδιων υπηρεσιών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X