ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κύπρος: Έζησε τον φόνο της μητέρας και της αδελφής του - Νεκρός και ο πατέρας (vid)

Οικογενειακό μακελειό σημειώθηκε λίγα χρόνια προηγουμένως στην Κύπρο

24news team

Συγκλονισμός… μόνο αυτή η λέξη ίσως να μπορεί να περιγράψει τι νιώθει κάποιος όταν ακούει από το στόμα του Κλεόπα, την ιστορία της ζωή του.

Ο Κλεόπας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή 24ώρες του Alpha Κύπρου, στο επεισόδιο του Σαββάτου (21/11) και περιέγραψε τα όσα έζησε σε παιδική ηλικία, γεγονότα που δεν τα χωρά ο ανθρώπινος νους. Κι όμως συνέβησαν στην Κύπρο μας…

Ήταν 18 Ιουνίου 2014, όταν ο Κλεόπας (σ.σ. σχεδόν 14 ετών τότε) η 9χρονη αδελφή του και η μητέρα τους, θα πήγαιναν στο σπίτι του πατέρα τους, τον οποίο είχαν εγκαταλείψει πρόσφατα λόγω βίας που ασκούσε σε αυτούς, αλλά βάσει διατάγματος δικαστηρίου, έπρεπε να τον επισκέπτονται τα παιδιά, και εκεί έγινε το μοιραίο.

Όταν τα δυο παιδάκια, βγαίνουν από το αυτοκίνητο της μητέρας τους, ο πατέρας τους, τους στέλνει κοντά στο δικό του όχημα με μια πρόφαση και στην συνέχεια πλησιάζει και ο ίδιος, βγάζοντας από αυτό ένα όπλο G3... σκορπώντας τον θάνατο. Πυροβολεί την εν διαστάσει γυναίκα του, την 9χρονη κόρη του και αφότου διαπιστώνει ότι είναι νεκρές, προσπαθεί να σκοτώσει και τον 14χρονο Κλεόπα.

Κυνηγιούνται στους δρόμους του Στροβόλου, μέχρι που μια σφαίρα πλήττει τον Κλεόπα στον ώμο και αυτός πέφτει στο έδαφος. Κάνει ότι είναι νεκρός και γλιτώνει… Ο πατέρας του βάζει το όπλο στο πρόσωπό του και αυτοπυροβολείται.

Ο Κλεόπας… μένει μόνος στη ζωή!

Ο 14χρονος βοηθήθηκε από γείτονες, οι οποίοι μερικοί εξ αυτών ήταν αυτόπτες μάρτυρες των όσων συνέβησαν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έπεσε σε κώμα, ωστόσο, σήμερα, 6 χρόνια μετά την οικογενειακή τραγωδία, στάθηκε στα πόδια του και προσπαθεί να κτίσει τη ζωή που ονειρεύεται.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι, όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία ημέρα, σύμφωνα με τον ίδιο τον Κλεόπα, αυτός είχε δει τις σκηνές στον ύπνο του την προηγούμενη ημέρα και προειδοποιούσε την μητέρα του, ώστε να μην πάνε στο «καρτέρι-θανάτου» όπως το ονόμασε. Ωστόσο τελικά… δεν κατάφερε να την πείσει!

Συγκλονίζει βέβαια και το γεγονός ότι, στο σπίτι του πατέρα, εντοπίστηκε αργότερα ένα γράμμα στο οποίο έγραφε τι προτίθετο να κάνει. Αυτό είναι που «αναγκάζει» τον Κλεόπα, να μην μπορεί τουλάχιστον μέχρι σήμερα να τον συγχωρέσει, το γεγονός ότι ό,τι έκανε ήταν συνειδητά και ενώ είχε τον χρόνο να μετανιώσει, δεν το έκανε…  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση