ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Έτρεχε να φέρει βοήθεια για την αδελφή της και σκοτώθηκε

Φοβερό παιχνίδι της μοίρας

24news team

Στα μέσα Σεπτεμβρίου του 1990 σημειώθηκε ένα τρομερό θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο στοίχισε τη ζωή 33χρονης μητέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο στην Ψιμολόφου. Στο όχημα ήταν η 33χρονη μητέρα, η οποία οδηγούσε και εντός αυτού βρισκόταν και η 12χρονη -τότε- κόρη της.

Οι λεπτομέρεις πίσω από την τραγωδία, συγκλονίζουν μέχρι και σήμερα.

Έψαχνε βοήθεια και σκοτώθηκε – Έτρεχε στα χωράφια η 12χρονη

Η 33χρονη, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου της τότε εποχής, είχε επισκεφθεί την αδελφή της στο σπίτι της, η οποία σημειώνεται ότι αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας. Ωστόσο, όταν χτύπησε την πόρτα, δεν πήρε καμία απάντηση, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει.

Το μυαλό της 33χρονης, πήγε αμέσως στο κακό και χωρίς δεύτερη σκέψη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ρεπορτάζ, πήρε το αυτοκίνητό της και έτρεξε να αναζητήσει βοήθεια, για να σώσει την αδελφή της, που προαισθάνθηκε ότι κινδύνευε.

Ο Χάρος όμως της έστησε καρτέρι σε μια στροφή σε χωματόδρομο στην Ψιμολόφου, όπου το όχημά της ανατράπηκε με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί κρίσιμα.


Η μυστηριώδης εξαφάνιση του γιατρού από την Λεμεσό


Η 12χρονη κόρη της, η οποία τραυματίστηκε επίσης, αλλά ελαφρά, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, αρχίζοντας να τρέχει με τα πόδια στα χωράφια, ώστε να ζητήσει βοήθεια από τον θείο της.

Στην σκηνή έσπευσαν συγχωριανοί, οι οποίοι κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο για να παραλάβει την 33χρονη και να την μεταφέρει στο ΓΝ Λευκωσίας, όπου δυστυχώς, άφησε την τελευταία της πνοή.

Η ανήλικη ανέφερε επίσης στους συγγενείς της και το περιστατικό με την θεία της. Αυτοί έσπευσαν στο σπίτι της όπου παραβιάζοντας την πόρτα, εισήλθαν και εντόπισαν την γυναίκα ημιαναίσθητη και την μετέφεραν επίσης στο ΓΝ Λευκωσίας.

Σκηνές πόνου στο νοσοκομείο

Συγγενείς και συγχωριανοί της άτυχης 33χρονης, μετέβησαν στο ΓΝ Λευκωσίας, όπου η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν τραγικές.

Πόνος και οδύνη ήταν τα κύρια συναισθήματα που κατέλαβαν τους πάντες, αφού κανένας δεν ήθελε να πιστέψει το κακό που τους βρήκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X