ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Ερωτεύτηκε έναν άγνωστο - Την ήθελε για τα λεφτά της...

Δεν είναι χρονιά για έρωτες το… 2020!

24news team

Ξινή βγήκε η γνωριμία μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας σε μια συνταξιούχο Βρετανή, κάτοικο Λεμεσού.

Όπως η ίδια κατήγγειλε,  κατά το τρέχον έτος, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας επικοινωνίας, γνώρισε άγνωστο άντρα, με τον οποίο ανέπτυξε φιλική σχέση. Κατά διαστήματα το συγκεκριμένο πρόσωπο, προβάλλοντας διάφορα προσχήματα, για οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, ζητούσε από την παραπονούμενη διάφορα χρηματικά ποσά.

Η παραπονούμενη μεταξύ Ιουλίου και Οκτωβρίου 2020, σε 14 περιπτώσεις απέστειλε εμβάσματα σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς, που τις απέστελλε ο ύποπτος, χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 210 χιλιάδων ευρώ.

Της έδινε υποσχέσεις και ερωτεύτηκε…

Πληροφορίες του 24news, αναφέρουν ότι ο άγνωστος άνδρας, προσέγγισε την Βρετανή μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και έπειτα αντάλλαξαν αριθμούς κινητών τηλεφώνων. Στην συνέχεια συνομιλούσαν, μέσω γνωστής διαδικτυακής εφαρμογής.

Από τις συνομιλίες τους, το θύμα, φέρεται να ανέπτυξε ερωτικά αισθήματα για τον άγνωστο, ο οποίος μάλιστα της υποσχόταν ότι θα έρθει στην Κύπρο.

Εξαιτίας των συναισθημάτων της, η Βρετανή, φέρεται να εξαπατήθηκε από τον θύτη, ο οποίος με διάφορα τεχνάσματα και δικαιολογίες κατάφερε να της αποσπάσει σε διάστημα λίγων μηνών το ποσό των 210 χιλιάδων ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X