ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Κανείς δεν πήγε να της κάνει τεστ... θαρρώ είναι εγκληματικό»

Τι αναφέρει ο Κύπριος ποιητής και στιχουργός Πόλυς Κυριάκου

Η Κύπρος εδώ και λίγες μέρες είναι υπό την σκιά του νέου κορωνοϊού, COVID-19, με τα κρούσματα καθημερινά να αυξάνονται και τους αρμόδιους φορείς να δίνουν μάχη για περιορισμό της εξάπλωσής του.

Μέσα σε όλον αυτόν τον πανικό που επικρατεί έρχονται στο προσκήνιο και καταγγελίες για ολιγωρία κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα τεστ. Να θυμίσουμε ότι σε προηγούμενο άρθρο μας κάναμε αναφορά στα όσα τόνισε και ο Έρικ Κίτας.

Μια νέα καταγγελία περί του θέματος ήρθε από τον Κύπριο ποιητή και στιχουργό, Πόλυ Κυριάκου, ο οποίος μέσα από ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανάμεσα σε άλλα καταγγέλλει ότι δικό του άτομο, προ μίας βδομάδας επικοινώνησε με το 1420, κανείς, ωστόσο, δεν προσήλθε για το τεστ.

«Θαρρώ είναι εγκληματικό», τονίζει αναφερόμενος στην εν λόγω καθυστέρηση.

Αυτούσια η ανάρτηση του κ. Κυριάκου

Επείγον.

Ένας δικός μου άνθρωπος παρουσίασε έντονα συμπτώματα, προφανώς του Ιού. Επικοινώνησε με το 1420 πριν μια βδομάδα. Κανείς δεν πήγε να της κάνει το τεστ. Πώς γίνεται τόση καθυστέρηση; Θαρρώ είναι εγκληματικό. Μήπως πρέπει να βάλουμε μέσον για κάτι τόσο επείγον; Ξέρω πως υπάρχει πίεση στην ομάδα που ασχολείται με αυτό το θέμα. Μια ολόκληρη βδομάδα όμως;

Αν δεν τη βοηθήσει η Πολιτεία θα βγει στα κανάλια. Κάτι που δεν θα θελα...

Anyone out there?

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X