ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Έπαθε κράμπα καθώς κολυμπούσε και πανικοβλήθηκε

Πώς τον έσωσαν

Σε συναγερμό τέθηκαν οι ναυαγοσώστες στην Λάρνακα, όταν εντόπισαν άνδρα να υποβαστάζει άλλο λουόμενο και να καλεί βοήθεια.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Παγκύπριας Επιτροπής Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Παράλιων, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12/8, στην περιοχή της Ορόκλινης, της επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, στις 17.50 οι ναυαγοσώστες εντόπισαν λουόμενο να υποβαστάζει άλλο άνδρα, ηλικίας 45 χρονών και να καλεί σε βοήθεια.

Αυτούσια η ανάρτηση 

«Σε νέο περιστατικό ανταποκρίθηκαν χθες 12/08, οι συνάδελφοι μας στην περιοχή Ορόκλινης(ΛΑΡ3) της επαρχίας Λάρνακας. Στις 17.50 οι συνάδελφοι εντόπισαν λουόμενο να υποβαστάζει άλλο άτομο (άνδρα ηλικίας 45 χρονών) και να καλεί σε βοήθεια. Αφού τους ανέσυραν από το νερό παρείχαν άμεσα στο δεύτερο άτομο τις πρώτες βοήθειες αφού όπως ανέφερε είχε πάθει κράμπα ενώ κολυμπούσε, πανικοβλήθηκε με αποτέλεσμα να εισροφήσει και θαλασσινό νερό.

Καλέστηκε ασθενοφόρο (το οποίο να σημειωθεί ότι ανταποκρίθηκε στο περιστατικό σε χρόνο 4 λεπτών) για την μεταφορά του πάσχοντα στο νοσοκομείο». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση