ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Είχε προσωπικές διαφορές με τον πατέρα - Του... έφταιξε η κόρη

Χειροπέδες σε 49χρονο

24news team

Στη σύλληψη ενός 49χρονου προχώρησαν οι Αρχές σχετικά με την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/3) σε κατάστημα στη Λεμεσό ενώ κατηγορείται και για τον εμπρησμός οχήματος της 41χρονης ιδιοκτήτριας του καταστήματος.

Πληροφορίες του 24news, αναφέρουν πώς ο 49χρονος δεν παραδέχεται τα αδικήματα που αντιμετωπίζει και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στις δύο υποθέσεις.

Αρμόδια αστυνομική πηγή μας ανέφερε πώς, ο 49χρονος συλληφθέντας, δούλευε για κάποιο χρονικό διάστημα, μαζί με τον πατέρα της 41χρονης και είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ απειλούσε τόσο τον πατέρα της 41χρονής όσο και την οικογένεια του.

Μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε στη σύλληψη του 49χρονου, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και η διαδικασία προσωποκράτησής του, θα γίνει στην παρουσία μόνο του δικηγόρου του.

Η έκρηξη στο κατάστημα και ο εμπρησμός στο όχημα

Ισχυρή έκρηξη σήκωσε στο πόδι περιοχή της Λεμεσού τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, γύρω στις 02:00, σημειώθηκε έκρηξη σε κατάστημα κοσμημάτων, στην περιοχή Πέτρου και Παύλου.

Από τις εξετάσεις των Αρχών, διαπιστώθηκε πώς η έκρηξη οφείλεται σε εκρηκτικό αντικείμενο υψηλής ισχύος, το οποίο τοποθετήθηκε στην είσοδο του καταστήματος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην γυάλινη προθήκη, στο εσωτερικό του καταστήματος καθώς και σε δύο σταθμευμένα οχήματα, τα οποία ήταν κοντά στο κατάστημα.

Η υπόθεση εμπρησμού οχήματος διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 15ης Φεβρουαρίου 2022, στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα γύρω στις 01:40 της συγκεκριμένης μέρας, ξέσπασε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X