ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Είδε με τα μάτια του βιασμό 24χρονης

Συνελήφθη ο δράστης

24news team

Στον βιασμό 24χρονης αλλοδαπής που διαπράχθηκε έξω από προαύλιο εκκλησίας στη Πάφο, υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος μάλιστα βοήθησε να εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, ο νεαρός που συνελήφθη για την υπόθεση από την Αστυνομία, αναγνωρίστηκε από πρόσωπο το οποίο την ώρα που αυτός προσπαθούσε δια της βίας να έρθει σε συνουσία με την παραπονούμενη, άκουσε τις φωνές της και επενέβη. Ο 24χρονος που συνελήφθη είναι Αραβικής καταγωγής.

Η υπόθεση θεωρείται εξιχνιασθήσα από την Αστυνομία και ο 24χρονος οδηγείται την Τρίτη (15/6) ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Θυμίζουμε ότι η 24χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι λίγο πριν τις τέσσερις την αυγή της Κυριακής (13/6) ενώ περπατούσε στην Αγίου Αντωνίου, κατευθυνόμενη στο διαμέρισμά της, την προσέγγισε άγνωστος άνδρας ο οποίος δια της βίας την παρέσυρε στον περίβολο του ομώνυμου παρεκκλησιού όπου και ήρθε σε συνουσία μαζί της, χωρίς τη θέλησή της.

Η κοπέλα μετέβη στην αστυνομία λίγο αργότερα, το πρωί της Κυριακής, και κατήγγειλε την υπόθεση, δίνοντας και περιγραφή του δράστη.

Η αστυνομία διεξήγαγε εντατικές έρευνες εξετάζοντας και τα κλειστά κυκλώματα που είναι εγκατεστημένα σε καταστήματα της περιοχής, ενώ σημειώνεται πως η 24χρονη εξετάσθηκε από την ιατροδικαστή, Αγγελική Παπέττα και σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ισχυρισμοί της νεαρής επιβεβαιώνονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X