ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Έδειρε γυναίκα και σκύλο στο μπαλκόνι - Εξαφανίστηκε από προσώπου γης (pics)

Βίντεο από τον ξυλοδαρμό έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Εξακολουθεί να καταζητείται από την Αστυνομία, ο DEYVID DYULGYAROV, 26 ετών, από τη Βουλγαρία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 7 Ιουνίου 2020, στην Πάφο. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου, στα τηλέφωνα 26-806064 και 26-806557 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Διερευνώνται πληροφορίες – Συνεχίζονται οι έρευνες

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες ώστε να εντοπίσει τον 26χρονο. Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης (15/7) έγινε έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί. Στην συνέχεια, έγιναν έρευνες σε άλλο σημείο, στην βάση πληροφοριών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί επισκέφθηκαν οικία συγγενικού προσώπου του 26χρονου, μετά από πληροφορία που εξασφαλίστηκε ότι διέμενε εκεί. Ωστόσο η πληροφορία φαίνεται να μην ευσταθεί.

Η Αστυνομία, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο 26χρονος να διέφυγε από το νησί, μέσω κατεχομένων. Σημειώνεται ότι δεν έχει ταξιδέψει μέσω των αεροδρομίων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η υπόθεση - Προκάλεσε οργή το βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου, έκανε το βίντεο που ανάρτησε πολίτης και έδειχνε έναν άνδρα, να επιτίθεται σε γυναίκα και να κλωτσά σκύλο. Το συγκεκριμένο βίντεο, προκάλεσε οργή στην κοινωνία.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, διερευνά υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 28χρονης.


Αίσχος! Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας και κακοποίηση σκύλου στην Πάφο (Βίντεο)


Με βάση τα γεγονότα, η 28χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, εξετάστηκε και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε. Ακολούθως, έδωσε κατάθεση και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 27χρονου, ο οποίος καταζητείται.

Επίσης διερευνάται και το ενδεχόμενο διάπραξης κακοποίησης ζώου επίσης από τον 27χρονο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση